Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolnak? mennyire vált...

Mit gondolnak? mennyire vált be az oltásos védekezés ha újra durvul elég gyorsan a járvány?

Figyelt kérdés
megint már hatezer körül van az új fertőzött már egyre rosszabb a helyzet. mikor jön szigorítás szerintetek, vagy egyáltalán kellene?

2021. nov. 8. 17:07
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

#29-es ajánlom figyelmedbe 28-as válaszát.

nem jelezted h irónia lenne és a válaszaid fogalmazása alapján nem gondoltam h tudod mit jelent így azért se gondoltam arra h használod. :DDDDDDDDDD

egyébként kérlek szépen ha érdemben nem tudsz válaszolni menj már el innen

2021. nov. 8. 18:55
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
6000 fő, az megyénként kb 300 ember. Településenként mennyi lehet? Ettől kéne beijedni?
2021. nov. 8. 18:57
 33/40 anonim ***** válasza:
46%

"nem jelezted h irónia lenne..."

Hát öööö igen, ezt nem szoktuk jelezni mert enélkül is simán felfogja a vevőközönség minthogy ugyebár ez a lényege! Ebből is látszik, hogy találó volt és te meg bebizonyítottad, hogy például a te félékre céloztam vele! ;)

Továbbiakban bármit is válaszolt 28-as, neeeem Ödönke, nem érvelhetünk jogosan az egészségügy túlterhelésével az oltatlanokra mutogatva ugyanakkor amikor meg nem gond nekünk 8500 embert kirugdosni onnan, szellemi képességeken múlik ennek is a felismerése ugyanúgy mint az iróniának! :)

2021. nov. 8. 19:12
 34/40 A kérdező kommentje:

"Hát öööö igen, ezt nem szoktuk jelezni mert enélkül is simán felfogja a vevőközönség minthogy ugyebár ez a lényege! Ebből is látszik, hogy találó volt és te meg bebizonyítottad, hogy például a te félékre céloztam vele! ;)

Továbbiakban bármit is válaszolt 28-as, neeeem Ödönke, nem érvelhetünk jogosan az egészségügy túlterhelésével az oltatlanokra mutogatva ugyanakkor amikor meg nem gond nekünk 8500 embert kirugdosni onnan, szellemi képességeken múlik ennek is a felismerése ugyanúgy mint az iróniának! :)"

tudod más mikor szóban és mikor írásban használod az iróniát. mikor ideíród nem biztos h úgy lejön az embereknek, valamint a válaszaidból következtetve úgy gondoltam és még mindig h vagy olyan hülye h ilyen helyesírási hibákat követsz. tényleg olvasd el 28-as válaszát abban elmondja miért volt ez logikus döntés( nem csak neked lehet igazad):))))

2021. nov. 8. 19:24
 35/40 anonim ***** válasza:
42%

"tényleg olvasd el 28-as válaszát abban elmondja miért volt ez logikus döntés( nem csak neked lehet igazad):))))"

?????? Kakukkkkkkk! Tényleg ennyire nem lehet felfogni? Tök mindegy miért volt logikus kitenni őket nem erről vitázunk, hanem arról, ér-e épelmével az oltatlanokra mutogatva érvelni ilyen esetben? Nem! Bakker ezt az extra nehéz felfogást tényleg nem csak megjátszod az a baj...

2021. nov. 8. 19:36
 36/40 A kérdező kommentje:
kakukk itt dumáltad eddig h milyenek h kiraktak 8500 embert te idióta. erről vitáztunk nem arról h "mutogatnak" az oltatlanokra (ami nem igaz csak te találtad ki a hülye fejeddel). Bakker ezt az extra nehéz felfogást tényleg nem csak megjátszod az a baj... :D
2021. nov. 8. 19:49
 37/40 anonim ***** válasza:

"miért lett volna az a cél?"

Te magad írtad le, hogy mindenki a környezetedben aki belehalt oltott volt.

2021. nov. 8. 21:33
 38/40 anonim ***** válasza:

"Mire való az oltás?

Arra, hogy a betegség komoly lefolyását, magyarul azt, hogy kórházba kerülj, meggátólja."

Igen azt valóban meggátolja, viszont legalább rendezhetne a kormány ingyenes ásóosztást, ha már beoltotta őket.

2021. nov. 8. 21:35
 39/40 anonim ***** válasza:
33%

"nem érvelhetünk jogosan az egészségügy túlterhelésével az oltatlanokra mutogatva ugyanakkor amikor meg nem gond nekünk 8500 embert kirugdosni onnan"

1. Hogyne lenne gond a 8500 ember hiánya?

2. Miért ne érvelhetnénk vele jogosan, ha egyszer tényleg egy potenciális probléma?

2021. nov. 8. 22:40
 40/40 A kérdező kommentje:

mivel egyszerűen már belefáradtam a vitázásba ilyen 10 IQ-s emberekkel csak egy rövid válasszal reagálnék:

az oldal anonim így honnan tudnám h két különböző emberrel van szó

,,Á nem is az egészségügyből kirugdosott 8500 ember lesz a probléma..."

ez a 14-es válasz. és te szerinted ebben nincsen szó a 8500 kirugdosott emberről(gratulálok)

de hogy én is kedves legyek olvasgasd kicsit ezt és gondolkodj el rajta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2021. nov. 9. 17:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!