Az EU-s több hetes áram & fűtéskimaradás, nem azt mutatja, hogy Orbán Viktor jól vezeti az országot? Nem kellene egy rosszra lecserélni?
Az EU-ban több hetes áram& fűtéskimaradást prognosztizál a Goldman Suchs, ami a nagy Illuminati fiókszervezete, szóval komolyan kell venni. Már érzékenyítik is az embereket, hogyan kell teamécsesből & virágcserépből minikandallót készíteni. Itthon ilyen nem lehetséges
Az EU-ban nem telik el nap migránsbűnözés, hét terrorista merénylet nélkül, rossz a közbiztonság, növekednek a NOGO zonák. A benzin és villany,gázárak sokszorosai a mienkének. Itt olyan helyzetek nem állhatnak elő mint nyugaton. A baloldal MZP is rezsit akar emelni és beengedné a migránsokat. Nem kellene mindebből a hanyatló nyugati trendből azt a követekeztetést levonni, hogy jó a kományzás? Őrizzük meg ezt a mikroklímát?r
30 te most finggal próbálsz boxolni?
Miért terelnék? Azt mondtam, Bécs nem a legélhetőbb, majd alátámasztottam egy rangsorral.
Ebben mi a terelés?
Egyébként is herótom van azoktól, akik csak fővárosokban tudnak gondolkodni.
29 - Amikor L. Jancsika forgatta a hamis videóját, akkor Bécs vlt a legélhetőbb város a világon!
Lázár Jancsika tehát úgy hazudott, mint egy sebesült katona!
Ráadásul Ny.-Európában sem gáz, sem áramhiány NEM lesz!!!
34 igazad van , de engem nem érdekel Lázas Jancsika, meg hogy mi volt. Én arra reagáltam, hogy most nem ez a helyzet.
Egy régi ismerősöm mondta ilyenkor “öreganyám is szűzlány volt”.
“ Ráadásul Ny.-Európában sem gáz, sem áramhiány NEM lesz!!!”
Remélem én is, de nem vagyok benne biztos. Egy biztos, hogy errefelé azt írják az újságok, hogy olyan drága lesz, hogy a szegényebb családoknak luxus lesz a fűtés.
Hidd el: Bécs jó hely, és lesz gáz is, meg áram is!
Nem lesz semmiben hiány! Bécsben.
(első kézből tudom)
36 nekem is ezt mondják, de nem szeretem az ekkora városokat. Ha Ausztria, akkor igazán szép az Alpok, és az ottani városok.
Meg tudom érteni, hogy Grazba ment a duce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!