Azon kívül, hogy Orbánt le akarják váltani, miben ért
egyet tulajdonképpen az ellenzéki "összefogás"?
Figyelt kérdés
Nem látok olyan témát, amivel kapcsolatban teljes egyetértés lenne.
Pl. LMBTQ vagy migránskérdés a legszembetűnőbb. A Jobbik radikálisan mást gondol, mint a többiek. Nem lehet úgy megoldani, hogy mindenki akarata érvényesülhessen, ezzel pedig a Jobbikos szavazók lesznek szembeköpve.
Szerencsére az LMBTQ kérdés huszadrangú dolog, csak a Fidesz fújta fel mert kezd kifogyni az ellenségekből. Migránsoknak meg eszük ágában sincs az EU egyik legcsoróbb országában élni ha már egyszer bejutottak az EU-ba, tehát azt hiszem ez sem fog sok gondot okozni a gyakorlatban.
2021. nov. 7. 14:04
2/10 anonim válasza:
Rettegj a migráncsoktól meg a homároktól! 😂😂😂
2021. nov. 7. 14:09
3/10 anonim válasza:
Kérdező nem akarsz nekifutni mégegyszer a példának ?
Az lmbq és a migránsok a csakis fidesz propaganda központi témája. A lakosság nagyívben LESZARJA.
2021. nov. 7. 14:09
4/10 anonim válasza:
Menj fel a keleti pályaudvar környékére és meglátod mennyi migráns van az országban. Aztán utána nézzük meg ki köpött szembe kit.
2021. nov. 7. 14:11
5/10 anonim válasza:
Olyan alapértékekben például, mint a demokrácia, jogállamiság, stb.
2021. nov. 7. 14:21
6/10 anonim válasza:
5: Ezekben az összes párt egyetért, nem csak az összefogás. Másrészt ilyen lózungokból nem lehet összerakni egy kormányprogramot.
Annyiszor leírták benne a 'programot',már majdnem elhittem ,hogy van nekik.
2021. nov. 7. 16:20
9/10 anonim válasza:
Abban értenek egyet, hogy az Orbánt le kell váltani! -És itt ki is fújt a "közös program"! Esetleg még annyi, hogy kart-karba öltve folytatják tovább az élősködést a hatalom megszerzését követően... Aztán egy idő után elkezdődik a "lengő teke": Meggyengítem, ellehetetlenítem a riválist, elengedem a golyót, kiütöm a két-három leggyengébbet, megfogom a golyót! Tovább gyengítem a maradékot! Elengedem a golyót, kiütöm a két-három leggyengébbet,...
2021. nov. 7. 19:49
10/10 anonim válasza:
Látszik rajtuk, hogy remegnek a hatalomért és a közpénzekért. Az a zuglói mszp-s bűnöző is nagy sértődötten lépett vissza de a pártja továbbra is támogatta volna. Egy dologban értenek egyet. Mi lopjunk ne orbánék.
A DK is tele van olyanokkal akiknek a gyurcsány korszakból megvannak a kis mocskos ügyeik de ebben is egyetért az összefogás hogy a mi kutyánk kölyke ezért nem számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!