Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz kormány...

Szerintetek lesz kormány váltás 2022-ben?

Figyelt kérdés
Sziasztok a kérdésem a következő lenne! Mi egy lakó kocsiban lakunk a gyerekeinkkel! Volt házunk de arra egy pedofil lakott és rengeteg legalja cigány akik megtámadtak minket! El kellett adnunk a házunkat de a környék miatt senkinek sem kellett, így borzasztóan áron alul adtuk el, hogy tudjunk telket venni! Elutasítottak még az önkormányzati házat sem tudtunk bérelni, albérletbe senki sem akar engedni mivel gyerekek vannak! Csak arra eszméltem fel, hogy kölcsönt sem tudunk fel venni, mivel nem kártyára kapja a párom a fizetést! De viszont van szerződése, de az sem elég mivel még önerő sincs, se a CSOK-ra se a babaváróra nem vagyunk jogosultak, én is a gyerekek előtt rendesen dolgoztam, most GYES-en vagyok. Az építőanyag nagyon drága de már vásároljuk az anyagokat apránként! Minden olyan nehéz mivel külterület és csak 45m2-t engednek 1560m2 telekre! És nem mellesleg családi házat sem hanem gazdasági épületet! (Nyilván 45 m2 ház lesz belőle) szóval a hosszú szövegem után a kérdésem az, hogy szerintetek lesz e kormány váltás és ha lesz akkor szerintetek eljön a változás? Szomorú vagyok, hogy ide jutottunk más emberek miatt, mert a rendőrök sem foglalkoztak azzal, hogy veszélyben a családunk! Ha nem lesz jobb a helyzet akkor sajnos külföld és ott próbálunk szerencsét! :( előre köszönöm a válaszaitok! Szép napot nektek!

2021. nov. 6. 18:23
 1/10 árokpart ***** válasza:
41%
Biztosan, hogy nem lesz.
2021. nov. 6. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne a kormánytól várjátok a sorsotok jobbra fordulását hanem magatoktól. Felnőtt emberek vagytok a pároddal, ideje felelősséget vállalnotok a saját életetekért. Meg a gyerekeitek életéért is.

Már sokkal korábban kellett volna lépnetek, milliónyi lehetőség volt külföldön az elhelyezkedésre. Most megint nyakunkon a covid meg egy lehetséges gazdasági világválság, ebbe a helyzetbe tartalékok nélkül belemenni, hát nem valami frankó dolog. Ha eddig nem aggódtatok a saját helyzetetekért akkor most elkezdhetitek mert van miért. Nincs több idő rossz döntéseket hozni. A kormányok megteszik ezt helyettetek, ehhez értenek csak, egyik válságból a másikba vezetni a világot,szóval ne számítsatok semmi jóra.

2021. nov. 6. 18:43
 3/10 árokpart ***** válasza:
100%
2-es Most tulajdonképpen mit is akartál ezzel mondani?
2021. nov. 6. 18:54
 4/10 A kérdező kommentje:
2. Eddig is aggódtunk a jövőnk miatt! Ezért vesszük apránként az anyagokat csak lassan haladunk sajnos, de mindent megteszünk, hogy a gyerekek lakásban nőljenek fel, mert ők is nőnek és 2 év alatt próbáljuk a kis házat felhúzni! :)
2021. nov. 6. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
#3-nak: #2 vagyok. Olvasol néha gazdasági híreket? Például éppen most DUPLÁZTA meg az alapkamatot a cseh jegybank. A magyar jegybank is kamatemelési ciklusban van. Szerinted mégis miért? Az infláció az egy dolog, de itt ennél többről van szó. Kína döglődik és ha bedől annak beláthatatlan következményei lesznek. Erre a forgatókönyvre készülnek a sérülékeny, feltörekvő piacok. Egy ilyen gazdasági krach Németországnak is hatalmas csapás lenne, nekünk pedig, amilyen helyzetben van valójában(a propagandán túl) az ország egyenlő lenne a totális összeomlással. 80 százalék jelenleg a GDP arányos államadósságunk, nincs saját iparunk, csak a nagy német multiktól függünk. A németek egyik nagy felvevőpiaca Kína. Tisztul már a kép? Nincs mozgásterünk, csupasz seggel megyünk neki a krízisnek. Ezen sem a Márki-Zay, sem senki nem fog tudni segíteni mert ők is csak polutikusok, nem pedig varázslók. Szóval tökmindegy hogy lesz-e kormányváltás 2022-ben. Ha a nemzetközi válság valami csoda folytán el is marad, akkor is egy kisemmizett, eladósított országot örököl a következő kormány 2022-ben. Nem lesz több osztogatás, mert vissza kell térni az uniós hiánycélhoz. Szóval most mit mondjunk a kérdezőnek, hitegessük hogy majd csak jobbra fordul a sorsuk ha jön a kormányváltás? Nem lesz itt jobb semmi számukra,ez biztos. Legyen szó Németországról vagy akár Írországról,a szülők mindkét országban megalapozhatták volna már a jövőjüket a korábbi években. Az analfabéták is kaptak gyári melós állást, annyira kellett az ember mindenhol. Nagyságrendekkel jobb helyzetben lennének mostanra a jelenleginél. De most ki meri azt mondani nekik hogy induljanak neki a nagyvilágba? Elcseszett egy helyzet, én nem látok jó kiutat ebből, csupán kényszerpályákat.
2021. nov. 6. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kell, hogy legyen különben Mo. nem lesz, max az oroszok meg a kinaiak egy kicsit veszekednek az osztozkodásnál.
2021. nov. 6. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2022 ben kormányváltás lenne sem biztos hogy sokkal jobb lenne. Bár amennyire szar a Fidesz, ennél simán lehetne jobb egy ellenzéki összefogás de ki tudja. Előre megmondani lehetetlen.
2021. nov. 6. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nincs jobb alternatíva! Nem lesz.
2021. nov. 6. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Természetesen! Sok ember fog 2022-ben gépjárművet cserélni, - de ez nem is akkor nagy szám.
2021. nov. 7. 20:12
 10/10 anonim válasza:

Nem lesz váltás.

De a te leírásod alapján nem is értem miért a kormányváltástól vársz csodát.

2021. nov. 9. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!