Lesz kormány,váltás jövőre?
Nem lesz, még a politikában kevésbé jártas emberek is inkább Orbán Horthy Viktor Mihályt választják kígyó gyogyó, meg Elena Dobrevescu helyett.
Mondom ezt liberális emberként, akit amúgy hányingerrel tölt el a Fidesz konzervatív és vallásos maszlaga.
De az ellenzéktől a frász jön rám.
Igen, lesz kormányváltás. Az más kérdés hogy szerintem 2026-ban visszatér a fidesz.
De jelenleg (a pártpreferencia ellenére) nem tudom elképzelni hogy jövőre nyer a fidesz. A dolgok állása nagyon a bukasukat vetíti előre.
28ezer halott.
700ezer pályamódosításra kényszerített, vagy munkanélkülivé váló ember teljesen cserbenhagyva.
szerintem ezek között volt fidesz kedvelő is bőven.
vagy gyászoló, vagy állásvesztő, akik első kézből szembesültek a fidesz szociális érzékenységével, így szerintem kizárt hogy nyerni tudjanak ha legális szavazás lesz.
A szavazási rendszer miatt nem feltétlen.
Sajna vidéken nem sok esélye van az összefogásnak ami pedig kedvez a Fidesznek. Nem lesz meg a 2/3 de nyerni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!