Mikor fog eljönni az idő, mikor nem az egymás gyűlöléséről fog szólni a politika?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 16:08
1/7 anonim válasza:
Talán ha Orbán eltakarodik a 3.14ába
2/7 anonim válasza:
Hát ha megszűnne az ellenzék létezni, én akkor teljesen rendben lennék. De sajnos el kell viselnünk a vonyításukat.
3/7 anonim válasza:
#1: Ezzel mi oldódna meg? Én az ellenzéki csürhénél egy raklap sz*rt is szívesebben látnék kormányom.
5/7 anonim válasza:
"Ezzel mi oldódna meg? "
Pl nekem speciel nem rémlik, hogy ilyen szintű prosztóság lett volna a politikában és a politikával kapcsolat beszélgetésben mondjuk 1990 és 2006 között, mint amit 2006 óta látunk. Valaki ezt szépen lassan becsempészte a közéletbe és a pártok szimpatizánsai átvették ezt a modort.
6/7 anonim válasza:
Majd ha az emberek lesznek annyira értelmesek, hogy észérvekkel jobban lehessen hatni rájuk, mint gyűlölködéssel. Szóval soha.
7/7 anonim válasza:
Amíg igény van erre, addig nem. Pedig ennek az egymás elleni acsarkodásnak semmi alapja, amikor a pártok gyönyörűen elvannak és a pofánkba is röhögnek a hülyeségünk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!