Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Osztrákok nyílvànosságra...

Osztrákok nyílvànosságra hoztàk a kórházban kezeltek oltott-oltatlanok arányát. Ez nem egyezik a mi szakértőink által megtippelt (1:10) arányokkal, ők máshogy csinálnak valamit?

Figyelt kérdés
[link]

2021. nov. 6. 14:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

Ha a lakosság 60%-a oltott, az intenzíven lévők 75%-a pedig oltatlan akkor azért az elég komoly jelzés h az oltások igenis hatásosak. Az intenzíven ápolt korosztály meg szerintem még magasabb arányban van beoltva így szerintem ezek a számok még jobbak.

Amit a sok oltásrettegő csinál egy nagy csúsztatás mert ha 100% lenne beoltva akkor minden halott oltott lenne...

2021. nov. 6. 15:02
 12/22 anonim ***** válasza:
41%
Undorító kormánypropaganda ez az egész vírus mese,ráadásul az eu külön pénzt ad minden országnak a vírus mese fenntartására.
2021. nov. 6. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Tehát majdnem a fele oltott.Hallottam itthon hasonló adatot csak azt hiába írom le ha nem tudom alátámasztani semmivel.mert a rezsim államtitokként kezeli ezt is.
2021. nov. 6. 15:10
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

Oltás előtt sem került kórházba a lakosság 99,9 százaléka. Most sem!

Az arányokat nézni, butaság ilyen rövid időintervallumon. Akár 1 héten belül fordulhatna is a kimutatás, ha érdekében állna ilyen információt megosztani a politikusoknak. Ennyi erővel az év közben bármi okból kórházba került, vagy elhunyt oltottakat, az oltás számlájára kellene írni. Vagy pl: oltakozás óta több a fertőzött és a halott, mint előtte, pedig ugyanannyi idő telt el....Ezeket számokat bármelyik fél oltásimádó-oltásrettegő felhasználhatja a maga oldalán, attól függően mit szeretne protezsálni.

2021. nov. 6. 15:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az oltatlanokat súlytó korlátozásokat ki kell terjeszteni az oltottak 1/3-ára is!
2021. nov. 6. 17:41
 16/22 anonim ***** válasza:
59%

15)

Pontosan, hiszen ugyanúgy fertőznek ők is.ebből a szempontból nincs különbség oltott és oltatlan között.

2021. nov. 6. 17:46
 17/22 anonim ***** válasza:
40%

#16 Nem, nem igaz hogy nincs különbség.

Az oltottak megtették amit a saját védelmükben megtehettek, beoltatták magukat. Az oltatlanokat meg másképpen kell megvédeni - ilyenkor önmaguktól is - ezért kell számukra korlátozásokat előírni egyes esetekben.

2021. nov. 6. 18:01
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

Szia 17-es!

Te már megint sokat nézted az M1 csatornát.Látom ahogy hábzó szájjal begépelted ezt a propaganda szöveget.

Na csövi, te nyugger!

2021. nov. 6. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
17) Tehát erőszakkal akarsz megvédeni tömegeket?Ez új,erről még nem hallottam.
2021. nov. 6. 18:04
 20/22 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, miért erőltetik a 3. Oltást??? Mert tele van a kórház oltottakkal. Nem elég a 2 oltás, kell a 3. Januártól pedig újtípusú oltás jön, akkor majd az kell az igazolványhoz, különben kirúgnak a munkahelyedről....
2021. nov. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!