Karácsony Gergely főpolgármester úr nem mond igazat?
Tagadta ugyanis, hogy el akarnák adni a budapesti főhivatal ingatlanát
Az Indexnek viszont bizonyítékai vannak
Karácsony hazudott? Még ilyet!
#1 ha ez a legnagyobb bűne Karigerinek, Orbánnak már egy évtizede le kellene mondani.
Szerintem KariGeri teljesen felbolydult és hibát hibára halmoz mióta miniszterelnöknek bejelentkezett. Kicsit ilyen ébredés utáni reggeli kómában van még. Ő arra játszik szerintem, hogy jövőre hátha nyer az ellenzék, és lesz két szép éve főpolgármesteriként, három sanyarú év után, és az emberek úgy is a végére fognak emlékezni, ami jó, ezért választják újra 2024-ben
Volt erről kérdés. És akkor a libsik tagadták az eladás szándékát. Most hogy nem lehet tagadni tereltek...
Nem akarom körömszakadtáig védeni Karácsonyt, ha nem érdemli meg, de az index már kormánylap, hiteltelen. És ebben az esetben előbb feltételezem azt, hogy a dokumentum hamis, minthogy KG hazudott volna. Pl. nem látok rajta keltezést és a megfogalmazás a közelében sincs egy hivatalos iraténak.
De kíváncsian várom KG válaszát.
A két megemlített közvetítő cég nyilván tiltakozni fog ha van miért...
Eddig nem tiltakoztak.
És ha oktalanul tiltakoznak akkor nyilván meg fogják őket cáfolni
Hány ilyen dokumentumot készítsek??
Van benne pár sor,hogy mit akarnak eladni,pár dátum,és kész.
A lényeges rêszek ki vannak takarva.Vagyis beírok oda akármit,kitakarom,es kész.
Szóval mit adajak el?
A Parlamentet?Karmelitát?Pancho Arenát??
Barmiről lehet ilyet csinálni.
Kormanylap,mit vártok tőle.Amikor annak idején szinte a teljes stáb felállt az Indextől,másnap már töröltem is az appot.Nem hiába.
Csinálhatsz, de akkor az aláírással okirathamisítást követsz el.
És az kinek az aláírása??Te abból meg tudod állapítani?
Mert én is tudok bármilyen firkálmányt gyártani,és azt mondom,ez xy aláírása...
Hát pont ez az. Kié? Rajta van egy a megbízó részéről és egy a megbízott részéről. Megnézik szépen, hogy a cégből kihez tartozik, be lehet-e azonosítani. Ha nem lehet, akkor kamu a doksi. Ha be lehet azonosítani, akkor aláírás vizsgálókkal kielemzik, hogy tényleg az a személy írta-e alá, akit utánozni próbál. Ha megegyezik, akkor nem kamu, ha nem, akkor kamu.
Szóval ha csak valaki random odafirkált egy aláírást, abba nagyon könnyen bele lehet bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!