Visszavonhatja Orbán a kötelező oltást, mint Rogán neje a vasárnapi boltzárat?
"Milyen kötelező oltást?"
Amit orvosi szakképzettség nélkül a hentes főnököd megszabhat neked vagy elküld egy év fizetetlen szabira.
JAAAA NEM KÖTELEZŐŐŐŐ? Majd egy évig éldegélsz a 10 milla megtakarításodból hiszen a ksh szerint annyi mindenkinek van :)
Kérdező, próbálj meg hiteles forrásból tájékozódni, nincs kötelező oltás:
Orbán Viktor: A kötelező oltás elrendelése túl van a lakosság tűréshatárán
Légyszíves linkeld már be a Magyar Közlönyböl,hogy hol van benne az,hogy kötelező az oltás.Én nem találom.Olyan van,hogy a cégek saját hatáskörben kötelezhetik a dolgozókat az oltásra,de az nem uganaz.Ha én nem ott dolgozok,ahol kötelezővé tették,akkor engem nem kötelező beoltani.
Tehát linkel már be légyszíves sötét lovag...jöhet a lepontozás😂
orbán olyan messze áll (N)nemecsektől emberileg,mint Makó Jeruzsálemtől.
Nem is azért kisbetűzöm,mert hozzá hasonlítom,hanem azert,mert ilyen gyáva miniszterelnök a történelembe még nem volt.
Most is a cégekre tolja a felelősséget,azt soha semmiért nem vállal.Egy ellenzéki újságíróval nem képes leülni,mert nem tudna értelmes választ a sok hazugsága között.
Egy végtelenül gyáva,mások mögé bújó senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!