Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik 1,5 éve lekonteósozták...

Akik 1,5 éve lekonteósozták azokat, akik már előre tartottak a COVID elleni vackina miatti munkahelyi kirúgásoktól, azok belátják a tévedésüket?

Figyelt kérdés
Ma jött a hír, hogy el lehet bocsájtani a munkavállalót, ha nincs beoltva COVID ellen. Ennek a fényében beismeritek, hogy akik emiatt aggódtak előre 2020 nyarán, azok nem konteós laposföldhívők? A félelmük beigazolódott.

2021. nov. 4. 16:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Azóta már 45 napra csökkent. De nem ez a lényeg, továbbra sem vagy hajlandó válaszolni a feltett kérdésre. Csak megerősíted a tapasztalatomat, miszerint az oltáspropagandisták pont olyan szűklátókörű barmok, mint az csipbeültetésben hívő oltásellenesek.
2021. nov. 8. 13:51
 22/28 anonim ***** válasza:
59%

#21: De könyörgöm mit, akarsz hallani? Sose mondtam vagy gondoltam, hogy az oltások kötelezővé tétele összeesküvés-elmélet lenne. Amit annak tartok, azok a hülyébbnél hülyebb indokok, amivel indokolják az oltások elutasítását.

Biztos olyanok is vannak, akikre a kérdésed vonatkozik, de szerintem belőlük kevés van.

2021. nov. 8. 14:04
 23/28 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es, ez esetben a kérdés NEM neked szólt, hanem azoknak, akik igen. Akik leösszeesküvéselmélet-hívőztek válogatás nélkül mindenkit, aki már 2020 közepén attóp tartott, hogy elveszíti a munkáját, mert nem akar oltatni (mindegy miért). Erre tessék, bekövetkezett. Arra voltam kíváncsi, hogy ezek az emberek képesek-e az önreflexióra.
2021. nov. 8. 16:00
 24/28 anonim ***** válasza:
Te sem vagy képes. Igyál egy pohár hideg vizet, vegyél be nyugtatót.
2021. nov. 8. 17:13
 25/28 anonim ***** válasza:

"Azóta már 45 napra csökkent. "

Erre még mindig nem hoztál forrást. 45 nap van az oltás felvételére miután a munkáltató elrendeli. Ha egy munkavállaló ennek nem tesz eleget, akkor egy év fizetés nélküli szabadságra küldhető. Ha egy év alatt sem tesz eleget, és még mindig fennáll a vészhelyzet, akkor bocsájtható el csak.

2021. nov. 8. 23:25
 26/28 anonim ***** válasza:
44%

9-es tökéletesen leírta, mi a helyzet.

Most már igazán előtérbe helyezhetnék magukat a társadalomtudósok, akik használható tanácsokat kellene tudjanak adni arra, hogy lehet kezelni ezt a fokú elutasítást, oltásellenességet, járványtagadást. Az orvosok, virológusok, biológusok már megtették a magukét, most ők jönnek, ez az ő tanult szakmájuk, mondjanak már valamit!

Valami használhatót.

2021. nov. 9. 22:49
 27/28 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, hogy ki miért nem adatja be, a kérdés nem erre vonatkozott. Arra vonatkozott, hogy nagyon hamar megbélyegezték azokat, akik az azóta bekövetkezett diszkriminációktól és szankcióktól tartottak. Pedig nekik lett igazuk 1,5 éven belül. Ez pont olyan szêlsőséges volt, mint amilyen radikálisak a kultúrbalosok.

Sok orvos, biológus inkább rontott a szakma renoméján egyébként. Sokan nem tanácsokat osztogattak, hanem totál propagandába ment át az egész.

2021. nov. 9. 23:13
 28/28 anonim ***** válasza:
44%

Mivel az oltás a megoldás, és ebben soha nem volt ellentmondásos a kommunikáció, mit is mondhattak volna mást?

Szerintem pedig oda is el fogunk jutni, hogy mindenki számára kötelező lesz.

Ha ez a kormány nem meri meglépni, majd a következő lesz kénytelen.

2021. nov. 10. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!