Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Békemeneten nem terjed a COVID?

A Békemeneten nem terjed a COVID?

Figyelt kérdés

2021. nov. 3. 23:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nézd, sem az ellenzéket, sem a kormányt nem érdekelte a járvány, amikor megrendezték az okt 23-ai ünnepséget. A kormány rendezvényén voltak százezrek, az ellenzékén meg ezrek. Most amiatt mutogatunk a kormányra, mert az ő rendezvényükre sokkal többen mentek el? Mi lett volna, ha az ellenzék rendezvényére mennek el ennyien? Lefújták volna hirtelen, hogy "Gyerekek, menjetek haza, mert már túl sokan vagyunk, veszélyes a járvány miatt!" Persze hogy nem.

Egyébként én úgy vagyok vele, hogy sem a kormányt, sem az ellenzéket nem terheli semmilyen felelősség, akármekkora tömeg verődik össze. Saját felelősségre menjen mindenki. Maszk se kell, oltassa be magát, akinek kedve van menni, ha meg nem oltatja be magát, akkor maradjon otthon, és a kedvéért ne viseljen már az egész tömeg maszkot.

2021. nov. 4. 15:53
 22/27 anonim ***** válasza:
10%

"mégis, valószínűleg elég sokat segített volna ha abból a 3 és 70 ezerből mindenki felkapja arra a par oracskara"

Miben segített volna sokat szerinted? A legtöbb maszkban simán elfújsz egy gyertyát, próbáld ki. És egyáltalán most akkor ki a hibás azért, ha nem veszik fel az emberek a maszkot? Mert szerintem sem a Fidesz sem az ellenzék nem felelős az "ünneplők" maszkviseléséért.

"de az a pár perces várakozás egyáltalán nem olyan veszélyes"

Én akárhányszor láttam ilyen sátort, mindig hosszú libasorban álló nyugdíjasokat láttam.

2021. nov. 4. 16:58
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Fideszes rendezvényeken nem terjed, ezt norvég kutatók állapították meg.
2021. nov. 4. 18:26
 24/27 anonim ***** válasza:
38%
A Prideon terjed, a béke prideon nem.
2021. nov. 5. 09:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem terjed,mert ez egy haza szető vírus,illetve focinál se,mert nem szereti.Ennxire okos ez a vírus
2021. nov. 5. 15:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem, ott a COVID-osok kapják el az egészséget, azért is zarándokolnak olyan sokan oda.

Ja, hogy Erdélyből jött egy rakás COVID-os, aztán elvegyültek a határon belüliekkel, akik aztán szépen hazamentek az ország minden tájára szétvertőzni mindenkit... őőő nem.... Szent Orbán Gáspár majd mindenkit meggyógyít egy imával, ha mégis.

2021. nov. 6. 03:33
 27/27 anonim ***** válasza:
82%
Focin, békemeneten, egyházrendezvényen, nem terjed a járvány. Különben is Soros találta ki az egész COVID-ot, de Orbán átlát a szitán, és nem hagyja, hogy Soros nevessen a végén... Pláne, hogy rajta nincsen maszk...
2021. nov. 6. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!