Az orbán rendszer lassan a végéhez közeledik. Volt egyáltalán valami értékelhető eredménye, vagy csupán egy visszalépés, elpocsékolt 12 év a magyar történelemben?
Felvettem a diplomámat nyelvvizsga nélkül, így spóroltam legalább 150 ezer forintot. Vettünk egy lakást a CSOK miatt, és mivel van 3 gyerek, kedvezményesen kaptunk személyautót.
Ha ez semmit nem ér, akkor nem tudom, hogy mi ér valamit egyeseknek.
Örülök, hogy az én adómból te jól jártál.
Remélem te is örülni fogsz, amikor a cerka szopós végére kerülsz és más jár jól, nem te.
21-es vagyok.
18 éves korom óta dolgozom, a diplomámat munka mellett tettem le, és a szakmám nem az, hogy főállásban troll vagyok az online térben egész nap. Ti perpill arra vagytok büszkék, hogy trollkodásból kaptok pénzt.
Én maradok annál az életpályánál, aminek értéke is van: család, gyermekek, munka.
Nem igazán érdekel az élettörténeted, de fenntartom, hogy szeretném, ha te is örülnél, amikor nem téged meg a családodat támogatnak, hanem a te adódból másokat.
Nekem is az a bajom veled tapsi-hapsi, hogy azt természetesnek veszed, hogy neked minden jár, de hogy másnak is járjon, azt nem bírod elviselni!!!
Igenis a minimálbér ne adózzon, mert egy ország nem épül ha a nyomort adóztatja - még akkor sem, ha hatalmas a nyomor!
És a 27%-os ÁFA is egy rohadt rablás; gondold el, hogy a minimálnyugdíj - 28.500 Ft/hó - több mint a negyede is adóba megy!!! Amiből aztán stadionok épülnek, meg magán orvosi med-hotelek!...
Ilyen szemlélettel Európa közepén nincs semmi keresnivalója semmilyen pártvezérnek! Takarodjon Tadzsikisztánba, vagy Venezuellába!
27
Tehát trollkodásért állami támogatást is vársz. Elképesztőek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!