Innentől kezdve komolyan 4 havonta kell majd beoltatnia magát az embernek ?
Jó, akkor a legegyszerűbb magyarázat jelenleg az, hogy ahogy a korábbi információk, feltételezések is drasztikusan változtak, úgy a kérdésben (eleve hibásan) írt 4 hónapos szabály is csak a jelenlegi ismereteink szerint legeslegbiztosabb időtartam, ami még a legszerencsétlenebb genetikával rendelkező egyénnél is biztosan működik.
Egyszerűen nem telt még el elég idő ahhoz, hogy biztosabbra ígérhessenek egy hosszabb időtartamot, de ez változni fog.
A 4 hónap valószínűleg erős alábecslés, én 8 hónapra kaptam a 3. oltást a másodikhoz képest és előtte mérettem. Majdnem 900AU volt. 50 a limit, ami alatt nem számítasz védettnek.
És vannak olyan emberek is,akik az általad használt szavakat akár magyarul is képesek leirni esetleg kimondani. 😝
Az is érdekes dolog, hogy a
covid oltást sehol és senki nem nevezi védőoltásnak. Mert nem is az.
Meg ugye másik vakcinákat 10 évekig tesztelnek mielőtt engedélyeztetik. Tudom ezt magyarázzák azzal, hogy most már sokkal nagyobb az orvostudomány és nincs szükség erre. Én nem is kérdőjelezném meg az orvosok tudományát de azért bárki tévedhet...
Pl én programozóként dolgozom, és vannak néha olyan munkáim, amilyet hasonlót már sokszor csináltam. Teljesen biztos vagyok benne, hogy hogy működik és hogy kell megoldani de a tesztelési fázis soha nem maradhat el. Mert legtöbb esetben elég nagy galibát tud okozni egyetlen apró tévesztés..
Szóval én úgy érzem, hogy túlságosan magabiztosak a vakcinagyártók.
14es
Semmilyen tesztelési fázis nem maradt el. Bizonyos szakaszokat egymásba csúsztattak, hogy gyorsabb legyen. Alapjuk is volt már amire tudtak építkezni.
17-es:
"Semmilyen tesztelési fázis nem maradt el."
Igen, nem maradt el, mert most is még abban a szakaszban van. De addig nem kötelezhetnének rá senkit, se eü dolgozót, se állami szférában foglalkoztatottat, se Magyarországon se más országokban.
Én azt olvastam, hogy állatkísérletek nem történtek a jelenlegi oltóanyagokkal. Egyből embereken kezdték a tesztelést.
#18: Én nagyon örülök, hogy van oltóanyag. Nyugodtan adassa be, aki akarja, és térjünk vissza a megszokott életünkhöz. Aki nem kéri, azt pedig hagyják békén. De sajnos nem ez történik. Szörnyű ez a bizonytalanság. Vajon nálunk mi lesz ezután? Izraelt, Litvániát, Olaszországot és Ausztráliát fogjuk mi is követni? Attól tartok, hogy sosem lesz ennek vége, a veszélyhelyzetet a végtelenségig meg fogják hosszabbítani, és örökre búcsút mondhatunk a régi életünknek. Mindezt azért, hogy (elméletileg) meghosszabbítsuk pár ezer, javarészt idős, krónikus beteg ember életét. 9,7 millió magyar ember élete évi 31 ezerrel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!