Innentől kezdve komolyan 4 havonta kell majd beoltatnia magát az embernek ?
Egy normális oltás 20+ év kutatómunka és fejlesztés +10 év engedélyeztetés....
Ez nem oltás mivel ugyan úgy elkapod mintha nem lennél oltva.
Én nem vagyok sem oltásellenes, sem vírustagadó, de most én is ezen gondolkodtam, amikor megláttam a kormányzati hírlevelet.
Még influenza ellen is csak évente oltunk! Ráadásul az influenza-oltást módosítják a variánsoknak megfelelően, de a covid-oltás ugyanaz. Szerintem belebuktak, de nem merik beismerni.
Hát istenem, ez a vírus egy kicsit ügyesebb, mint az influenza-vírusok. :-))))
Nem, nem erről van szó.
Évente egyszer, ősszel vagy tél elején kell majd oltani. Csak 2020 őszén még nem volt oltás. Karácsonykor kezdték szállítani, és a kiemelt személyek (pl. eü. dolgozók) február-márciusban kapták meg, a lakosság többi része a tavasz folyamán, a 12-18 évesek a nyár folyamán.
Ha most már nagy tömegben lesz oltás, akkor ősszel és tél elején beoltják a lakosságot, annak a hatása kitart tavaszig, nyár elejéig, de akkor meg kedvezőtlenek a körülmények a vírus számára. Így ősszel fog folytatódni a járvány. És persze reméljük, hogy évről évre light-osabb formában.
A rossz hír az, hogy ehhez hasonló vírus-átugrás (tehát állatról emberre, mint most denevérről emberre a vuhani piacon) legalább 10 fajta vírussal megtörténhet bármikor, akár holnap is. Akár több is, egyidőben. Szóval könnyen lehet, hogy akár 5-10 évente 2-3 éven át tartó, hasonló sokkot fog átélni ezentúl a világ. Ennek oka: túlságosan beleterjeszkedtünk a vadon élő állatok életterébe, emiatt azok a lakott területek szélén is megjelentek, és sokkal több az állat-ember találkozás.
Egyébként imádom, hogy a tudományhoz még csak középiskolai szinten sem értő retardáltak milyen önérzetesen tudnak felháborodni azon, hogy az orvostudomány mer nem az ő elvárásaiknak megfelelően haladni :DD
Google nélkül azt se tudjátok, hogy mi az a titrálás, de azért bizonyítva látjátok a fogyatékos igazatokat, mert egy egyéves vakcinánál még nem olyan pöpecen van kialakítva a boosterek (szintén googlet igénylő kifejezés) rendszere, mint a 75 éve fejlesztetté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!