Orbán Viktor uralma alatt már soha többé nem lehet maszk nélkül élni télen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 10:56
1/16 anonim válasza:
Márki-Zay például be akarja vezetni, hogy egész évben dupla FFP2-es maszkot kelljen hordani 0-24-ben.
2/16 anonim válasza:
Egy jó tanács haladó demokratáknak: ha érzitek, hogy hányni kell, vegyétek le előbb a maszkot.
3/16 anonim válasza:
Minden járvány véget ér egyszer, szóval ez is. A 14. századi nagy pestisjárvány kiirtotta ugyan Európa lakosságának min. egyharmadát is, de pár év alatt lecsengett. Örülj neki, hogy ma már sokkal többet tudunk arról, hogyan kell védekezni.
4/16 A kérdező kommentje:
Milyen járvány?
Én csak interneten látom a korosztályomban nem létezik se családjaikban
2021. nov. 1. 11:12
5/16 A kérdező kommentje:
Influenza max
2021. nov. 1. 11:13
6/16 anonim válasza:
Hát ha ennyire nem vagy képben a világban, hogy azt sem tudod, világjárvány tombol, akkor próbálj előbb tájékozódni. Hiteles forrásokból.
7/16 anonim válasza:
Sose hordtam maszkot.Szabad ember vagyok,én döntöm el mit csinálok.
8/16 anonim válasza:
Kérdező, nyílván nem az utcán, hanem a korházban ápolják a covidbetegeket, úgyhogy nem is fogod látni.
E mellett nyáron nemmhordtál maszkot, szóval a mindíg, soha többé kifejezéseknek nincs értelme.
9/16 A kérdező kommentje:
Télen....
2021. nov. 1. 11:33
10/16 anonim válasza:
Igen, az egész vilagra OV kenyszeriti ra 🙆♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!