Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen tényleg van,hogy az EU...

Ilyen tényleg van,hogy az EU nem engedi lejebb vinni a benziárat?

Figyelt kérdés
Ugye a parlamentben volt erről szó, és kérdezték Orbánt, hogy miújság, és ő mondta,hogy az EU szabályozza a jövedéki adót, ezt,hogy?
2021. nov. 1. 09:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
17%

11-es

Még nem tudtad, hogy ne vitatkozz ellenzékiekkel? Szépen összeszedted a mondanivalód, elolvastam az egészet. De ők nem fogják. Csak fújják a kötelezőt, ami ki lett nekik adva. Gondolj bele, mikor kaptál balliberálistól használható forrást (és itt nem a 444 és a HVG szerű forrásokra gondolok)? De olyan szépen rendszerezve ahogy te írtad a 11-es válaszodban. Szerintem egyszer sem. Na így is kezeld őket.

2021. nov. 1. 11:13
 22/24 anonim ***** válasza:
71%
13) ja, hogy ilyenkor nem az eu van kormányon..?ez ám a kettős mérce a javából.
2021. nov. 1. 11:15
 23/24 anonim ***** válasza:
17%

21

Amit írtam , csak megerősíti, hogy rögtön lepontoztak.

2021. nov. 1. 11:22
 24/24 anonim ***** válasza:
46%

#8, nincs egy kormány sem a világon, amelyik adót emelhet, csökkenthet.

Nem baj, ha nem tudod, de a netet azért találtuk fel, hogy szerényebb képességű embertársaink tájékozódhatnak.

Nem azért, hogy a hülyeséget terjesszék nagy hangon.

2021. nov. 1. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!