Fideszesek! Mitől féltek leginkább a 2022-es választás kapcsán? Mi jelentheti szerintetek a legnagyobb veszélyt a Fidesz győzelmére?
Szerintem a koronavírus járvány! Én már belefáradtam és a kormányon tehetetlenséget és tanácstalanságot látok. Nyomatják az oltást és lehet hogy az se lesz csodaszer már most harmadik dózist javasolnak pedig eddig csak kettőt mondtak.
Szerintem ezt a negyedik hullámot ha csúnyán elbaltázza Orbán abba idegileg és anyagilag is belerokkan az ország lakossága.
A kötelező maszk miatt elbukták a kétharmadot, már a győzelem is kérdéses, én pl nem megyek el szavazni soha többet a fideszre mert hazudtak oltással kapcsolatban és korlátozva leszünk minden télen orbán diktatúrájában.
Utolsó hazug állat, vakcinagyárjából lehet venni majd 3 havonta oltást, már egészségügynél sem állt meg ahogy igérte, hiteltelen csaló gazember
5*
Biztosan nem úgy kezeltem volna mint a kormány! A vakcinák jók de amellett hogy be van oltva 6 millió magyar azt látom hogy utóbbi napokban 4000 fertőzött van és egyre több halott.
Járvány, infláció meg hogy jó dolgukban vesznek meg az emberek és elhiszik, hogy lehetne ezt sokkal jobban is csinálni és hogy arra az ellenzék képes is lenne.
Előválasztáson beszélgettek egy idősebb emberrel és ő mondta, hogy a tarátjárás kismiska volt ahhoz képest amit Orbánék csinálnak. Ami nekem tökre jól mutatja, hogy mennyire nincs egyeseknek realitásérzékük.
Vagy az állandó sírás a diktatúra miatt most meg választásokon készülnek legyőzni a kormánypártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!