Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mitől féltek...

Fideszesek! Mitől féltek leginkább a 2022-es választás kapcsán? Mi jelentheti szerintetek a legnagyobb veszélyt a Fidesz győzelmére?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 21:06
A kérdező szavazást indított:
Az ellenzéki pártok.
Márki-Zay Péter
Az ellenzéki média.
Az ellenzéki pártok nemzetközi szövetségesei.
Bige László
Az lehetséges körülmény, hogy a Fidesz a biztos győzelem tudatában belekényelmesdésik a választási kampányba.
32 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Nyilván az RTL klub mint legnézettebb nyomja legjobban az ellenzéket,de ha nyer az összefogás kíváncsian várom mit produkálnak.
2021. okt. 31. 21:09
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Többség dönt, ez a demokrácia, elfogadom.
2021. okt. 31. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
Nem fèlek végül is már az összefogás programja is majdnem azonos a kormányéval.
2021. okt. 31. 21:15
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a koronavírus járvány! Én már belefáradtam és a kormányon tehetetlenséget és tanácstalanságot látok. Nyomatják az oltást és lehet hogy az se lesz csodaszer már most harmadik dózist javasolnak pedig eddig csak kettőt mondtak.

Szerintem ezt a negyedik hullámot ha csúnyán elbaltázza Orbán abba idegileg és anyagilag is belerokkan az ország lakossága.

2021. okt. 31. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Mert hogy kezelnéd te a covid járványt?
2021. okt. 31. 21:18
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

A kötelező maszk miatt elbukták a kétharmadot, már a győzelem is kérdéses, én pl nem megyek el szavazni soha többet a fideszre mert hazudtak oltással kapcsolatban és korlátozva leszünk minden télen orbán diktatúrájában.

Utolsó hazug állat, vakcinagyárjából lehet venni majd 3 havonta oltást, már egészségügynél sem állt meg ahogy igérte, hiteltelen csaló gazember

2021. okt. 31. 21:20
 7/16 anonim ***** válasza:
6%
Nyilván az összefogásnak a diktatúra,lopás,korrupció,mutyi emlegetése sok szavazatot hoz.
2021. okt. 31. 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

5*

Biztosan nem úgy kezeltem volna mint a kormány! A vakcinák jók de amellett hogy be van oltva 6 millió magyar azt látom hogy utóbbi napokban 4000 fertőzött van és egyre több halott.

2021. okt. 31. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

Járvány, infláció meg hogy jó dolgukban vesznek meg az emberek és elhiszik, hogy lehetne ezt sokkal jobban is csinálni és hogy arra az ellenzék képes is lenne.

Előválasztáson beszélgettek egy idősebb emberrel és ő mondta, hogy a tarátjárás kismiska volt ahhoz képest amit Orbánék csinálnak. Ami nekem tökre jól mutatja, hogy mennyire nincs egyeseknek realitásérzékük.

Vagy az állandó sírás a diktatúra miatt most meg választásokon készülnek legyőzni a kormánypártot.

2021. okt. 31. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9: Sok igazság van abban is amit te mondasz, de próbáld egy kicsit a másik oldalra is képzelni magad. Engem ami talán a leginkább zavar a kormányban a korrupción kívül, az a kommunikációjuk. Hogy hülyének nézik az embereket, lásd Gyurcsány show. Elég értelmesnek tűnsz, nem igaz, hogy nem látod, hogy ez mennyire gáz. Vagy hogy Márki-Zayt 3 másoperces kiragadott félmondatok alapján próbálják lejáratni. Tudom, hogy egy kampányba belefér a másik negatív színben történő feltüntetése, de ezt már egész egyszerűen túlzásba viszik. Szerintem sokkal szimpatikusabb lenne, ha inkább a saját eredményeikre, a pozitív dolgokra összpontosítanának.
2021. okt. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!