Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ITM-es fejes írhatta a...

Egy ITM-es fejes írhatta a 8-as és 9-es számú hozzászólást ennél a kérdésnél?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..

ITM: [link]

Melyikük olyan dölyfös, gőgös alak, hogy kitelik tőle egy ilyen alpári megnyilvánulás? Palkovics? Mosóczi? Schanda? Érsek? ( [link] )

2021. okt. 31. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Könnyen lehet, hogy igen.
Nem tartom valószínűnek; inkább az ITM által bemutatott rendszámtáblákat megalkotó és gyártani szándékozó Plaket Kft.-től lehetett valaki.
12 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Én azért felpontoztam, mert tényleg eléggé nevetséges az amit csinálsz.
2021. okt. 31. 19:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért nevetséges az, amit csinálok? Szerinted mit csinálok? Ki vagyok én szerinted, mit tudsz te rólam?
2021. okt. 31. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, de igaza van. Bármi a téma, vakcinafejlesztés, vizslatenyèsztés vagy vízilabda, mindig lesz itt néhány bolond akik a szakértőknél sokkal jobban is tudják
2021. okt. 31. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, szerintem az első pontosan erre gondolt, mint amit reagáltál a válaszodban :D
2021. okt. 31. 19:39
 5/11 IV. KecskeShajt ***** válasza:
57%
Olyan mindegy, mi van a rendszámtáblán, évek óta húzzák már az egészet, majd akkor kapnak észbe, ha már elfogyott az összes kombináció.
2021. okt. 31. 19:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Én csak egy egyszerű Gyk-használó vagyok, akit felháborítanak az olyan gőgös, úrhatnám alakok, mint az, aki az említett hozzászólásokat írta.
2021. okt. 31. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Mi a gond a hivatalos tervvel?

Már megint egy talpnyaló csótány zsebe lesz kitömve, akire a krumplibogarat sem szabadna bízni?

Ahol már megint egy tehetségtelen senki innovációja valósul meg, mert a gazdi talpát csókolgatja?

2021. okt. 31. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem le se szrnak téged, komolyan. Kb. öt-hat ember láthatta amiről írsz, nem körülötted forog a világ, hidd el, senkit nem érdekel a javaslatod. Ráadáaul egy okoskodó kis pöcs benyomását kelted, akinek a saját dolgai nincsenek rendben, hát másokat piszkál. Régen volt az újságokba olvasói leveleket küldözgető embertípus, az legalább elmmondhatta, hogy százezrek olvassák a véleményét, lehet még az illetékes elvtárshoz is eljut. De ma? A gyakori kérdések oldalról? Ne nevettesd ki magad'
2022. jan. 10. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Jól mutatja a merőben más mentalitást: Amerikában (itt konkrétan New York államról van szó, de más tagállamokban is így szokták) megkérdezik az embereket (szavazásra bocsátják), hogy öt változat közül melyik legyen:

[link]

Az ótvar szemét Orbanisztán-Mutyisztánban ilyen ugye fel sem merülhet...

2022. jan. 11. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a dagadt kevély kis mitugrász Mosóczi írhatta azokat a bunkó válaszokat; árulkodó, hogy belecsempészte az épületes irományába a saját végzettségét (közlekedésmérnök).
2022. jan. 12. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!