Mekkora benzinár kell ahhoz, hogy Budapesten végre ne legyen dugó?
kariferi megritkította a tömegközlekedést, és ingyen bérletet adott a hajléktalanoknak
szóval azóta nem nagyon tudom használni a tömegközlekedést
pedig tarlós alatt már-már versenyképes volt
20#
Úgy beszélsz, mintha általános lenne,hogy a város bármelyik pontjából bármelyikre gyorsabb lenne tömegközlekedéssel eljutni.Nem tagadom,hogy vannak ilyenek, de nem lehet ezt általánosan kijelenteni.
Ha meg közbeiktatsz még egy megállót, akkor főleg jobb választás az autó.
Az én lakhelyem és munkahelyem között gyorsabb az autós közlekedés, nem kell átszállni többször,nem kell megállóban várakozni sem.
Másrészt, az autó az ember saját világa.Maga szabályozza a hőmérsékletet, a zenét.
Azért messze magasabb komfortfokozatú, mint a heringparti a villamoson.
#9 én megtapasztaltam a parkolóhelykeresés lehetetlenségét, egyirányú káoszt, parkolási díjakat, sok barmot, dugóban araszolást, idióták által programozott jelzőlámpákat, ezért főleg biciklivel járok a városban, vagy motorral, esetleg tömegközlekedéssel.
Autóval csak a legvégső esetben, mert a felsorolt dolgok nagyon kényelmetlenek.
"kariferi megritkította a tömegközlekedést, és ingyen bérletet adott a hajléktalanoknak"
Nem ritkította, azoknak az előtt is volt, és a 14 év alattiak kaptak ingyenes utazást, egyéb hazugság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!