Ezek roma származásúak lehetnek?
2021. okt. 31. 00:24
1/12 anonim 

válasza:

Nem. Bármennyire is igyekezett valaki szánalmas módon mesterségesen bebarnítani a képet. Még amikor a libsik ráuszították a csahosukat, hogy írjon "leleplező" könyvet Orbánról ő is kénytelen volt megállapítani, hogy semmiféle cigány őse nem volt. Sebaj, mindig vannak agyhalottak, akiknek ez a fő témájuk. Mondjuk talán annyit elértek vele, hogy sokkal több cigány szavaz a Fideszre, öngól lett ez a javából.
2/12 anonim 

válasza:

Remélem, nem komoly a kérdés. Orbánról mindig is köztudott volt, és ránézésre, hallásra mindkettő biztosan roma. Mészáros is egy tök primitív, tipikus buta ember, küllemre is 100%, de elég ránézni a két ember testvéreire...
3/12 anonim 

válasza:

"Nem. Bármennyire is igyekezett valaki szánalmas módon mesterségesen bebarnítani a képet."
Te láttad már Mészáros fiát?
Echte füstösseggű kókeró cigány.
4/12 anonim 

válasza:

Nézd meg Orbán érettségi tablóját! Azon még Orsós Viktor. De az esküvője után járta a rókatáncot Lévai Ildikó előtt- Csak ma már szégyenli a származását.
5/12 anonim 

válasza:

Akkor jövő tavasszal 2 roma pályázik eséllyel a miniszterelnöki székre?
7/12 anonim 

válasza:

6. Miért, ez még nem köztudott? Nézz már rá. Na nem mintha ez baj lenne.
8/12 anonim 

válasza:

Ha cigány ha nem egy undorító tolvaj gazember mindkét mocskos figura.
9/12 anonim 

válasza:

7, Márki nem tűnik annak, kcisit sötét a bőre az átlagostól, de nem látom rajta. A másik kettő teljesen egyértelmű, bár Orbánról sokáig én sem tudtam. Csak miután hallottam, láttam rajta a jegyeket.
10/12 anonim 

válasza:

4: Soha nem volt Orsós Viktor, már nagyapja is Orbán volt. Te beszoptál valami hamisítást. Én is tudok képszerkesztővel csinálni rólad egy képet és aláírni, hogy Orsós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!