Vélemény a Mi Hazánkról?
41: én sose kamuztam orvos ismerősökről, rokonokról. Viszont itt van egy oltásszkeptikus egyéniség, aki annál inkább az oltás mellékhatásaitól hónapok óta senyvedő haverjairól. Ez inkább tűnik kamunak, már statisztikai alapon is.
Nem hiszem, hogy pusztán a rettegés miatt bele lehet halni egy betegségbe, bár elismerem, hogy nem tesz jót az immunrendszernek.
Ugyan az én ismeretségi körömben nem hallottam olyanról, aki hónapok óta küzd az oltás mellékhatásaival, de van olyan megbízható ismerősöm, aki igen. A kollégáim többsége beoltatta magát, és közülük a legtöbben jobban szenvedtek az oltás után - igaz, csak néhány napig -, mint én a covidtól.
Pusztán a rettegés miatt lehet, hogy nem halnak bele - bár szerintem bőven vannak ilyenek, tekintve a médiából másfél éve ömlő mimmeghalunk-propagandát -, de ha mondjuk eleve le vannak gyengülve, akkor lehet, hogy a rettegés az utolsó csepp a pohárban. Amúgy volt egy kísérlet, nem tudom, hallottál-e róla. Egy halálraítéltnek azt mondták, hogy felvágják az ereit. Hátrakötötték a kezét, de csak megkarcolták a csuklóját, és meleg vízzel helyettesítették a vért. Érezte a vizet folyni, hallotta a csöpögést, ami egyre lassabbá vált, és végül meghalt. Szóval ha ez megtörténhetett, akkor szerintem covidos emberek halálát is okozhatja a rettegés.
A 37#-es okos ember!
Sajnos az emberek többsège tudatosan meg van vezetve!
Mindenkire èszrevètlenül erőltettèk rá, hogy a világ csak egy anyagi világ, csak az számìt!Pedig ez egy òriási nagy hazugság!Pont az ellenkezője az igaz!!!A gondolataid, a szellemisèged alakìtja a körülötted lèvő fizikai világot!Ezt tudást számdèkosan nyomták,ès nyomják el az emberekben, mert csak ìgy lehetsèges uralkodni rajtuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!