Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemény a Mi Hazánkról?

Vélemény a Mi Hazánkról?

Figyelt kérdés

2021. okt. 30. 18:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

29: tessék, még egy adat:

[link]

2021. nov. 7. 20:22
 32/45 anonim ***** válasza:
54%

31, ezek a számok elhanyagolható különbséget mutatnak az oltatlanok statisztikáihoz képest.

Ennek magyarázata, hogy a lakosság többségére nem veszélyes a covid. Jöhet delta, epsilon, dzeta, eta, theta, de akár omega variáns is.

Ez a statisztika semmit nem mond, ugyanis nem tudunk adatokat a covid okozta hosszútávú egészségkárosodásokról, illetve nem tudunk adatokat az oltás által okozott hosszútávú egészségkárosodásokról, továbbá nem tudjuk objektíven összehasonlítani.

Én huszonéves vagyok, oltott barátaim rendszeresen panaszkodnak ízületi fájdalomra. Lehet, hogy pár hónap alatt elmúlik, de az is lehet, hogy életük végéig velük marad.

Nem szabad diszkriminálni az oltatlanokat. Aki azt mondja, hogy egy jogállamban ez törvényes, annak a fejébe ólmot kéne "oltani".

2021. nov. 7. 20:33
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

20:33: aham, kibújt a szög a zsákból. A gyilkosságra való bujtogatásért ment a jelentés. Ez egy.

Továbbá: ne kamuzz az "oltott barátaidról". Én egyetlen oltottat sem ismerek, akinél tartós mellékhatást okozott volna az oltás. Még a 95 éves nagyapámnak sem, pedig ő már hármat is kapott.

És itt nem a jogállamiságról van szó. Hanem arról, hogy egy nagy csordányi végletesen tudatlan, de arrogáns és nagyszájú barom miatt nem lehet egy potenciálisan halálos járványt megfékezni. A társadalmi érdek piszkosul az egyéni kis nyafogásod előtt van, tudod? Próbáld megemészteni.

2021. nov. 7. 20:41
 34/45 anonim ***** válasza:
25%

Zacher Gábor egy covidceleb, neki az a dolga, hogy az oltást reklámozza. Még a cikk is úgy fogalmaz, hogy ez egy becslés.

444-et nem nyitok meg, ott még igazat nem olvastam.

A portfoliós cikk csak előfizetéssel olvasható.

A napi.hu számaiból kiderül, hogy akik oltottként fertőződtek meg, azoknak 0,9%-a meghalt. (Ezt persze nem írják, én számoltam ki.) Romániában ez az arány a teljes lakosság körében 2,9%, de ezt a "járvány" kezdete óta számolják, mostanra a halálozási arány mindenhol sokat javult. Minden bizonnyal van némi különbség az oltottak előnyére, de ez egyrészt magyarázható a placebóhatással, másrészt azzal, hogy az oltottak jó ideje szabadabban mozoghatnak, így több esélyük van erősíteni az immunrendszerüket.

2021. nov. 7. 20:44
 35/45 anonim ***** válasza:
20:44: te jó ég, ennyi zagyvaságot összehordani... Placebóhatás, az.
2021. nov. 7. 21:24
 36/45 anonim ***** válasza:

Jó neked, hogy nem ismersz. Én ismerek. Nem mondtam semmi ördögtől valót, simán lehet, hogy elmúlnak a mellékhatások.

De várj, továbbmegyek. Édesanyám háziorvos, a betegei sorra számolnak be ízületi fájdalmakról. Hozzá kell tenni, a páciensei olyan korban és egészségi állapotban vannak, hogy 99%-uk jól döntött az oltás felvételével.

Végtelenül buta az az ember, aki az oltatlanok társadalmi felelősségéről beszél. Sajnállak 20:22 20:41 21:24

2021. nov. 7. 22:27
 37/45 anonim ***** válasza:

A placebóhatás létező dolog, az orvosok is egyetértenek ebben.

[link]

Ugyanúgy létező dolog az is, hogy ha a beteg meg van győződve róla, hogy ő súlyos, halálos beteg, az valóban súlyosbíthatja az egyébként enyhe tüneteit. Emiatt fordul súlyosra néhány covidos állapota; a média, a politikusok és a víruscelebek pánikkeltésének következtében.

2021. nov. 8. 07:55
 38/45 anonim ***** válasza:

21:24: én is végtelenül sajnállak, hogy ekkora önbecsapásban éled az életed. De jól van, simizd csak meg a buksidat, hogy milyen okos vagy.

Igaz, a 37-es még rosszabb.

2021. nov. 8. 10:49
 39/45 anonim ***** válasza:
#38 Szóval a tényekre már nem tudsz mit mondani, marad a személyeskedés.
2021. nov. 8. 12:41
 40/45 anonim ***** válasza:
38: te képes voltál komolyan leírni, hogy egyesek a placebóhatás miatt haltak bele a betegségbe. Ne haragudj, de ez akkora ostobaság, amivel nem lehet vitatkozni.
2021. nov. 8. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!