A kötelező oltással a Fidesz most ásta meg a sírját lényegében?
11*
Nem egyszerű nátháról van szó! Nekem rokonom belehalt itthon fulladt meg nem akart kórházba menni. Én is elkaptam harmincnégy évesen és két hétig azt hittem nem élem túl mindenem görcsölt, fájt, annyira erősen köhögtem hogy majdnem eltörtek a bordáim. Szóval nem, nem nátha. Egyeseken náthaként átmegy más meg belehal. Orosz rulett lehet anyád, apád is belehal te meg temetheted el. Akkor majd nem "náéthának" fogod nevezni ökör
12.
Nekem Az egyik ismerősöm régebben influenzás lett fiatal életerős gyerek és Ő is azt hitte nem éli túl de túlélte. Amugy ha jól tudom az influentzát hívják egyszerrű náthának is
Voltak elég erős influenza járványok:
"Magyarországon a 2015-ös év a halálozási statisztikákat tekintve nagyon figyelemre méltó volt.
2015 ELSŐ NEGYEDÉVÉBEN KIUGRÓAN SOKAN HALTAK MEG AZ ELŐZŐ ÉV AZONOS IDŐSZAKÁHOZ KÉPEST MAGYARORSZÁGON.
2015 januárjában 13 171-en vesztették életüket, azaz 2047-tel többen, mint az előző év azonos hónapjában. 18,4 százalékkal többen haltak meg, mint 2014 januárjában.
2015 februárjában volt az időszak halálozási adatainak legnagyobb kiugrása: 26,7 százalékkal haltak meg többen, mint egy évvel korábban. Ekkor 13 168 elhunytat regisztráltak, ami 2774 fővel volt több, mint 2014 februárjában."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!