Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a fidesz terve azzal,...

Mi volt a fidesz terve azzal, hogy elvonta a forrásokat azon településekről, ahol elvesztette a választást 2019-ben?

Figyelt kérdés
Vesztett a nagy és nagyobb városokban, elvonta a forrásokat, ennek köszönhetően most még rosszabbul áll ezeken a helyeken. Budapesten konkrétan rommá lesznek verve. Szóval mi volt a terv, mert nem értem?!
2021. okt. 29. 20:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%
17. Tehát ha esetleg ugrott a 2/3, az nálatok már azt jelenti, hogy rommá lett verve. Értem. Hasonló bukásokat kívánok a fidesznek a következő néhány évtizedben.
2021. okt. 29. 20:56
 22/32 A kérdező kommentje:
az egyéni indulás alól Gulyás Gerit, Varga Misit, Hollik Pistát és Hugyos Mátét? Meggyőző ez?
2021. okt. 29. 20:57
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

én sem értem kérdező, nagyon feldúltank tűnsz. Nem vettek el forrásokat, én is ezt tudom állítani. Amit te állítasz, azt meg nem tudod hivatalos, bizonyító erejű akármivel alátámasztani, csak mende mondákból hozod ide nekünk.

Korábban kitett az ellenzék sok sok ilyen hazug plakátot, hogy mennyit vontak el, utána a kormány meg kitette az ellenkezőjét, vagyis valós számadatokkal, hogy mekkora támogatást kaptak.

Nem tudom, hogy miért kell elhinni mindent, amit az ellenzéki lapok megírnak, mert azok SOSEM hazudnak igaz?

tanulatlan vagy kérdező

2021. okt. 29. 22:10
 24/32 anonim ***** válasza:
58%
Büntiből. Vagy talán, hogy a végén azok is Fideszesek legyenek a végén.
2021. okt. 29. 22:37
 25/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk a független újságokat nem kötelezik állandóan helyreigazításra, szemben a kormánypropagandával. Részletezzem példákkal? Szeretnéd, ha olyan és annyi végzettséged lenne, mint nekem, te szakmunkás.
2021. okt. 29. 22:50
 26/32 anonim ***** válasza:
68%
mert a FOS (független objektív sajtó) soha nem állít semmit, csak suttogó propagandával mossa a hülye olvasóik agyát, akik minden mende mondát elhisznek, mintha a saját szemükkel látták volna
2021. okt. 29. 22:54
 27/32 A kérdező kommentje:
Jaja, tudjuk, az egész világ hülye, csak a fidernyákok nem, és ha már az egész világ azt mondja, még az igazi jobboldaliak is, akik ki akarták zárni a kis fideszeteket a Néppártból, hogy a kis fideszetekkel van baj, és nem a világ többi részével, ti kétmillió fidernyák, akkor is fullban toljátok!
2021. okt. 29. 23:06
 28/32 anonim ***** válasza:
68%

most kicsit feldúlt vagy, mert szétcáfoltam az elméletedet? :DD

biztos nehéz ez, hány éve mossa az agyad a FOS?

2021. okt. 29. 23:13
 29/32 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mi? A hatalom. Mióta létrejött a Fidesz. Vagy inkább ezét jött létre.
2021. okt. 29. 23:19
 30/32 A kérdező kommentje:

Igen, tudjuk, mindenki hülye, az egész világ. George Clooney, Tilda Swinton kritizálja a Vezért és A Pártot? Tehetségtelen ripacsok. Lewis Hamilton vagy Sebastian Vettel beszól? Kik ezek a senkik? Még akkor is, ha régen a fidernyák szerette őket, ha beszólnak a "Főninek" és A Pártnak, akkor kezdve felkerülnek az ellenség listára. Még szólni sem kell emiatt, egy hétköznapi fidder tudja, hogy mi a dolga, és kit kell gyűlölni éppen. Ha olyan igazi jobboldali emberek bírálják A Pártot és Főnit, mint John McCain vagy Boris Johnson? Őket is megvette a soros.

Az a helyzet, hogy ha nekem ilyen sokan mondanák, hogy hülye vagyok, akkor önkritikát gyakorolnék, és elgondolkodnék rajta, hogy nincs-e igazuk. De neeeem, fidderéknél ez kizárt, mindenki hülye, csak ők nem! Ez viszont borzasztó gyenge jellemre, és a gerinc teljes hiányára vall. Ami még nagyon szomorú, hogy ti fidernyákok még büszkék is vagytok erre. Szánlak titeket, mert nem lehet túl jó így élni.

2021. okt. 30. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!