Mi a véleményetek arról hogy Mészáros Lőrinc szerint felesleges az oltás,és ő nem fogja ráerőltetni a dolgozóira?
Figyelt kérdés
Mészáros Lőrinc hátba bökte doktor Mihály urat a dolgozók érdekében,nem lesz kötelező oltás a Mészáros cégeknél.
Mi a véleményetek?
2021. okt. 29. 19:33
11/18 anonim válasza:
én tudok olvasni balliba, viszont a cikk ilyet nem ír
már értem, hogy miért olyan sikeres az agymosásban a telex
12/18 A kérdező kommentje:
Jól van,megharcoltál a krumpliért.
Amúgy meg független vagyok, takarodjon Orbán is meg Gyurcsány(szekta) is.
2021. okt. 29. 20:00
13/18 anonim válasza:
Kérdező, neked nem megy a szövegértés, ugye? Honnan veszed azt hogy szerinte felesleges lenne az oltás?
A linken szépen le van írva, hogy bíznak a dolgozóik felelősségteljes hozzáállásában ezért nem akarják kötelezően előírni. Megoldják másképpen a helyzetet.
Tényleg ennyire nincsen semmitek, mint állandóan és ilyen ócskán hazudni?
14/18 anonim válasza:
Bezzeg Gyurcsány már bevezette volna, és szemeket lövetett volna ki, Dobrev Klára parancsára.
15/18 anonim válasza:
Eléggé meglepődtem. Utána viszont azt gondoltam, ha valakinek vannak belső valós infói ebben az országban az egész járványról, oltásokról, a valós hatásukról az bizony Mészáros Lölő. Ettől ugyan még nem értem miért nem teszi kötelezővé de elgondolkodtató a dolog mindenképp.
16/18 anonim válasza:
Piros pont Lőlőnek. Végre emberi külsőt mutatott.
17/18 anonim válasza:
A szállodákban óriási a munkaerőhiány. Aki eddig nem oltatta be magát, azt nagyon nehéz lesz rávenni, ergó nagyrészük inkább kirugatja magát. Nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen ennyi munkavállalót. Különben is már ezer helyen leírták, hogy az oltott pont ugyanannyira fertőzhet mint az oltatlan és ez tényleg mindenkinek a saját döntése kell hogy legyen.
18/18 anonim válasza:
Lehet egy olyan taktika is az egész mögött amivel az egész megint a saját hasznukra fordul. Valóban sok olyan ágazatban van nagy munkaerőhiány ahol ők a királyok. Az oltáskötelezők elüldözik az embereket a munkahelyeikről és tárt karokkal várják őket a nem kötelezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!