Van annak egy diszkrét bája, hogy a liberálisok szerint a Fidesz szétlopta az országot?
Már csak azért is mert az utóbbi 10 évben (az aranytartalékok soha nem látott feltöltése mellett) vásárolták vissza azokat az stratégiai erőforrásokat és intézményeket amiket pont Gyurcsányék privatizáltak le és herdáltak el: Erőművek, MOL, Hadsereg fegyverzete ami természetesen új és nem a régi...
És most készülnek visszavásárolni a Feri hegyi repteret amit hát nem az isteni Gyurcsók privatizált szintén? A kutyafáját neki!
Akkor mit lopott szét a Fidesz?
40. De bizony.
De mesélj, tőled mit lopott el a zorbán?
#42 Nem baj. Csak párat sorolj fel itt gyorsan. Ha annyira sok van, akkor nem lesz nehéz.
Miért nem teszed meg?
44. Mit lopott el tőled a G.?
Most nem ez a kérdés, mit olvastál a nyugatisötétségen meg a hírhugón, hanem hogy mit lopott el tőled, tőlem, bárkitől.
45. Szóval nem tudsz mit leírni. Értem.
Sejtettem, hogy amit leírtam, abból csak ennyit értesz. Nem vártam mást tőled.
Lám, kiderült, ki beszél csak a levegőbe, meg szajkózza a divatos kormányellenes szlogeneket.
Tényleg egyetlen példát sem tud írni senki, hogy TŐLE mit loptak el? Nem csak úgy általánosságban, hanem ŐT MAGÁT mitől fosztották meg! Konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!