Miért kampányol a Fidesz a migráció ellen, amikor ők is hozták be őket?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 13:31
11/15 anonim válasza:
Pontosan az bizonyítja, hogy a fidesz és a szavazóik nem idegenellenesek, nem migráció ellenesek, "
Ne viccelj. Le van butítva az egész sima migránsozásra.
Mélynemzethi falusi meglát egy arabot hívja a rendőrséget.
12/15 anonim válasza:
Hát nem tudom... azért e téren nagy különbség van Magyarország és mondjuk egy bevándorláspárti ország között szerintem, ahol anno sorra erőszakolták meg a nőket a nyílt utcán.
13/15 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy kopogtatva vagy legálisan jön a bűnöző, ne jöjjön!
14/15 anonim válasza:
Így van, ne jöjjön. Emlékszem a városunkba 2015 körül egy ideig egyedülálló migráns férfiaknak jelöltek ki helyet idegenrendészeti felügyelet alatt levő szállásokban. Én megijedtem a gondolattól anno. De semmit nem éreztünk meg ezalatt belőlük, nem is láttuk őket, ennek azóta már se híre se hamva. Szerinted MZP alatt is így lenne, aki azt mondta szinte szó szerint, hogy az egyik fő célja, hogy "bejöjjenek ide, és jól érezzék magukat itt a migránsok"? Köszönöm, ebből biztos nem kérnék...
15/15 anonim válasza:
Amikor azorban azt mondta hogy nem kérünk a migrikből egyáltalán nem tette hozzá jó pár hónapig hogy kopogtatva viszont jöhetnek, ugyhogy kamu propaganda
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!