Hogyan tud Orbán és a Fidesz ennyire sikeresen kormányozni, hogy 2010 óta ők vannak hatalmon. Mi a titkuk szerintetek?
Az egyszerű, sikertelen, frusztrált, és buta emberekre épített propagandával, és a nekik hamis hírekkel felépített álomvilággal.
"Hanyatló nyugaton" ezek az emberek kisebbségben vannak vagy legalábbis nem ilyen aktívak, itt viszont ez a legaktívabb réteg.
Kedves 26-os.
25% volt az áfa 2010-ben.
27 lett, az 8% emelés, sehogyse másfélszerese. Egy csomó alapvető fogyasztási cikké meg 5% lett.
Nem azt mondom, hogy Orbán mindent jól csinált, de amíg az ellenzéknek köze lesz Gyurcsányhoz és barátaihoz, tuti megyek szavazni a Fideszre, amíg kerek a világ és szerintem vannak még így az emberek. Aminek köze van Gyurcsányhoz és a DK-hoz, az egy rakás szerencsétlenség volt, van és lesz is szerintem. Amikor az MSZP volt az élen, szegényen és szűkösen éltünk, ezt sose felejtem el, kuporgatnunk kellett a lóvét. Ingatlanadót akart bevezetni az az állat és azon imádkoztunk, be ne vezesse, mert nem tudtuk, hogy fogjuk plusz azt is kifizetni. 2010 óta mi érezhetően jobban élünk anyagilag, mindenünk megvan, amire szükségünk van, ha hülyén hangzik, ha nem, ez az igazság a részemről.
Plusz amelyik párt azt mondja, hogy bevándorlás-politikát fog folytatni, arra én biztos nem fogok szavazni. MZP már kijelentette, hogy szeretné, ha a bevándorlók itt boldogulnának és ezen fog ügyködni, ha megnyeri a választást. Én abból tuti nem kérnék, köszönöm...
Jöhet a lepontozás!
33
A bajnai kormány emelt az áfán, elkurcsány idejébe 18% volt.
Szóval ha már mindent ahhoz mérnek a fidesznyikok ne ahhoz mérjék amikor nem is volt már elkurcsány ;)
35
Már értem, akkor így jön ki a másfélszeres áfa. Tisztában vagyok vele hogy bajnai miniszterelnöksége alatt lett 25%, előtte pedig 20 volt az az áfakulcs, ami 25, majd 27 lett, és te 18-nak hazudsz.
Amúgy bajnai a ti kutyátok kölyke, úgyhogy azt talán nem a zorbánon kéne számonkérni, jó kommunista tempó alapján.
Lényeg a lényeg: a zorbán nem másfélszeresére emelte az áfát, ahogy azt hazudtad, hanem 2%-kal. Ugyanakkor pl.alapvető élelmiszerek áfája 5%-ra csökkent, és akkor még az szja-ról nem beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!