Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tud Orbán és a Fidesz...

Hogyan tud Orbán és a Fidesz ennyire sikeresen kormányozni, hogy 2010 óta ők vannak hatalmon. Mi a titkuk szerintetek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 10:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
65%
A Tiborcz és Mészáros családokra több ezer milliárd
2021. okt. 29. 11:45
 22/36 anonim ***** válasza:
70%

"A fajtád ingyen akar lakáshoz jutni"-ezt az állításodat légyszives tényekkel alátámasztani máskülönben csak egy hazudozó szemétláda vagy,semmi több.

"32 évesen jutottam 30 milliós családi házhoz a párommal"-manapság valami 28 évesen tud elköltözni egy 'fiatal' a szüleitől, tehát a helyzet semmivel nem lett jobb mert a lakásárak olyannyira elszálltak hogy jobb helyen 20 milla alatt csak levegőt tudsz venni, nem lakást.

Tehát ha jól értem a gondolatmenetedet akkor azért ne segítsen az állam mert annó neked sem segített az mszp?kezdem érteni az észjárásodat,csak akkor ebből az országból soha nem lesz semmi mert a jelenlegi szociális rendszer nem fenntartható.hiába osztogat milliókat az állam,nem véletlenül emelik a nyugdíjkorhatárt és szintén nem véletlen hogy az öngondoskodás felé próbálják terelni az embert.a jelenlegi rendszer nem fenntartható,a fidesz is csak a közvagyont menti ki valódi kormányzás ill az életszínvonal emelésén való ügyködés helyett.

2021. okt. 29. 11:47
 23/36 anonim ***** válasza:
29%
Jól csinálják alapvetően... ennyire egyszerű!!
2021. okt. 29. 11:50
 24/36 A kérdező kommentje:

"Tehát ha jól értem a gondolatmenetedet akkor azért ne segítsen az állam mert annó neked sem segített az mszp?"

Szerinted most nem segít az állam? Amit írtam, hogy anno az MSZP nem segített, a jelenlegi kormány viszont elég sok támogatást ad a fiataloknak. Én attól a pillanattól kezdve, hogy anyáméktól elköltöztem egyedüliként egymagam úgy 8 évvel ezelőtt ma már házasként élek saját 30 millás családi házunkban és gyerektervezés alatt vagyunk. Ehhez kellett az állam segítsége is, mert elsőnek adta a házasok adókedvezményét, utána a babavárót és a CSOK-ot + hitelt. Emellett pedig van egy jól fizető munkahelyem (nettó 400 ezer/hó) Mind a jelenlegi munkahelyem, mind a családi házat a kormány támogatásainak köszönhetem. Mit kaptunk az MSZP-től anno? Elvesztett munkahelyeket, vizitdíjat, tandíjat és k#rvadrága villanyt és gázt. 2006-os eseményekről már ne is beszéljünk... Egy szarban levő, nyakig IMF hitelben úszó országot és devizahitelekben úszó népet vett át a Fidesz 2010-ben.

2021. okt. 29. 11:54
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

Sok hitel

A szegényebb rétegeket megveszik

Nyugdíjasok

2021. okt. 29. 12:12
 26/36 anonim ***** válasza:
67%

kedves 9 es

18% volt az áfa

18/2=9

18+9=27

Akkor másfélszerese igaz?

2021. okt. 29. 12:17
 27/36 anonim ***** válasza:
83%
24) azt a 30 millás házat ma már 60-ért tudnád megvenni/felépíteni.még ha segít is az állam támogatással, akkor sem jársz jobban sőt rosszabbul.
2021. okt. 29. 12:24
 28/36 A kérdező kommentje:
1 éve vettük meg 30 milláért. Érdekes lenne, ha 1 év alatt a duplájára emelkedne az értéke, bár kétségtelenül tudnám értékelni.:)
2021. okt. 29. 12:31
 29/36 anonim ***** válasza:
28) ez nem derült ki a korábbi válaszból.általánosságban véve kilőttek az ingatlanárak,most hadd ne keresdem ki neked hogy hány %-al.lényeg az hogy most jópár millióval többe kerül egy olyan lakás ami 30-at ért tavaly.általánosságban persze,mert lehet hogy te pont áron alul kifogtad vagy éppen jóval drágábban vetted a piaci árhoz képest.
2021. okt. 29. 12:35
 30/36 A kérdező kommentje:
Valószínűleg áron alul vettük, mert még az adóhatóság is kijött nézelődni.
2021. okt. 29. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!