Az ellenzéki szavazók nem félnek attól, hogy ha jövőre hatalomra juttatják a Gyurcsány-koalíciót; akkor az sokkal rosszabb lesz mint a mostani Orbán-kormány?
Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 09:36
31/38 anonim válasza:
Mókuskirályfi, lenne egy kérdésem hozzád. Azt hogyan magyarázod, hogy beszerezték a rengeteg kínai vakcinát drágábban, mint a nyugati, állítólag, és a 65 éven felülieken próbálták ki? És ott van egy csomó felhasználatlan kínai vakcina, de az új gyárban mégis azt (is) akarnak gyártani. A magyar találmány (Phizer) viszont nem kell. Miért?
32/38 anonim válasza:
Köszönöm az érdeklődést!Nagyon megtisztelő,hogy nekem kéne tudnom,hogy valójában,melyik vakcina,mennyibe került.Nem tudom,de magunk között írva,nem is érdekel.A 65 év felettieket,azt tudom.Legalábbis,ismerettségi körömben,mindenki Pfizer-t kapott.Ettől még kipróbálhatták a többi 65 év felettin.Továbbá, el tudom olvasni,érteni,nem értem.Szintén,az általam ismertek közül,mindenki olyan vakcinát kapott,amilyet kért.Életkortól függetlenül.Azt is tudom,hogy nem választhattam,mert krónikus vagyok.Nem kaphattam mást,mint Pfizer-t.Vagyis,nem kaphattam,sem kínait,sem oroszt.Amennyiben,szabadon választhattam volna,akkor is a Pfizer-t választottam volna.Azt értem,hogy minden mindennel összefügg,de a vakcinára vonatkozó kérdés,hogy jön ahhoz a témához,hogy a jelenlegi állás szerint,nem fogok 13.havi(rokkant)nyugdíjat kapni?Anyám,öregségit.Amennyiben,az is kérdés lenne,hogy mi lesz Polt Péter sorsa,akkor az a válasz,hogy szintén,mérsékelten érdekel. Hiszen,Polt Péter-t is, vélhetően,mérsékelten érdekli,az én,személyes sorsom.Az miazhogynagyonis érdekel,hogy a Kormány ajánlatánál,akkor ígéreténél,kapok jobb ajánlatot vagy nem kapok? MZP,valóban,belehúzott,megcsinálta,de ez az ajánlat,nekem kedvezőtlenebb,mint a Kormány ajánlata.A nekem alatt,a 2 millió,választársa elmenő,el nem kötelezettet kell érteni.Fordítsuk meg a kérdést!Lehet,hogy valamit,rosszul látok.Jelenleg,mitől jobb a Szivárvány oldal ajánlata,mint a Kormányé?
33/38 anonim válasza:
32-es: maga a kormány jelentette ki, pontosabban az operatív törzs, hogy a kínai vakcinát a 65 éven felülieknek kell adni. Felelős kormány ilyet nem jelent ki annak tudatában, hogy ezen a korosztályon még nem próbálták ki, tehát kockázatos. Vagyis kockára tették idős emberek életét.
Az más kérdés, hogy ezt ki fogadta el és ki nem. Akinek esze volt, az nem fogadta el, de nagyon sok a tájékozatlan ember, aki bekajálta.
Mi az a Szivárvány oldal? Nem ismerem. Bár a szivárványok nem nagyon érdekelnek, csináljon mindenki, amit akar, semmi közöm a magánéletéhez.
34/38 anonim válasza:
32-es: már kiderült, hogy mennyibe került a kínai vakcina és hogy a közvetítő mennyit kaszált ezért. Úgyhogy nyugodtan lehet feltételezni, hogy tudod.
35/38 anonim válasza:
32-es: és szerinted miért nem kell a Phizer?
36/38 anonim válasza:
Kedves 35-ös!Nem tudom,hogy miért nem kell a Phizer?Idő kérdése és meg fogjuk tudni.Kedves 34-es!Valóban,ha nagyon akarnám,akkor igen,tudnám!Tehát,ha erre van kihegyezve a kérdés,akkor a Pfizer lehet az olcsóbb.A kínait vagy az oroszt,túlárazta a Mészáros csoport.Egy esetleges Kormányváltás esetén,meg a Bige csoport fogja.
37/38 anonim válasza:
Kedves 33-as!Vakcina ügyben,akár még igaz is lehet,hogy a kínai vakcinát,a 65 éven felülieknek KELL adni!Csakhogy,anyám nénikéje,valóban,kínait kapott,a többi 9,Pfizer-t.Mint,ahogy a számokból is látszik,viszonylag alacsony a darabszám,vagyis,nem reprezentatív a minta.Ettől még,tény.Tehát,nem volt kötelező a kínait választani!Az szintén tény,hogy a háziorvosom is a kínait,de lehet,hogy az oroszt ajánlotta.65 év alatti vagyok,de megváltozott munkaképességű és vérképző szervi problémáim is vannak,így krónikusnak számítok.Szóval,megköszöntem a háziorvosi ajánlatot és írtam,hogy megvárom a Pfizer-t.Erre azt a választ kaptam,hogy tévedésben vagyok,mert ez is olyan jó!Nem tudtam,hogy lesz jelentősége,így nem tudom,hogy a kínaira vagy az oroszra kaptam ajánlatot.Még egyszer megírtam,hogy köszönöm,de kitartok a Pfizer mellett.Egyébként a kezelőorvosom,írásba is adta,hogy csak Pfizer vagy a Moderna oltást kaphatok.Amennyiben,szabadon választhattam volna,akkor is megvártam volna a Pfizer-t.Ettől még,valóban,lehettek olyanok,akiknek megfelelt.A bekajálták kifejezést is használhatjuk.Másrészt,önmagában a szivárvány,egy nagyon tetszetős jelenség.A sok magánhangzóval jellemzett emberek magánélete,valóban magánügy,de azért zavart,hogy amikor egy felnőttfilm forgatásakor pisilni szerettem volna,akkor a férfi wc-ben,az egyik férfi fütyköse,a másik szájában volt.Világos,nagy betűkkel,ki volt írva,hogy itt senkit nem zavar,ha előveszed a farkadat.Stimmel,hiszen,hogy élveznénk a hölgyre,ha nem vennénk elő?Világos,néhány prüd embert már ez is zavarhat.Az sem titok,hogy mindenki látja a másikét,de a nőre és nem a másik fütykösére koncentrálunk.A Szivárvány oldalt,az Ellenzéki Oldal-ra vagy a Kormány Leváltására Készülők-et hívtam így.Erről egy kicsit bővebben,lentebb!
38/38 anonim válasza:
Tehát,az MZP mögé állók,nem egy homogén egység,hanem,több Politikai Párt összefogása.A benne lévő pártok színei alapján neveztem Szivárvány oldalnak.Másrészt, a Szivárvány Zászló alatt gyülekező személyek,szinte mindegyike,Ellenzéki Szavazó.Szóval,MZP vezette összefogásban,benne van,a kék DK,a lila Momentum,a zöld LMP,a barna Jobbik,a piros MSZP és a szürke Együtt és a fehér?Mm.Valóban,a sárga hiányzik,így módosítanám Szivárványos Oldal-ra.Persze,tudok írni Összefogás Oldal-t vagy az MZP Mögött Álló Csoportosulás-t is.Amelyiket parancsolod,kedves 33-as.Maximális tiszteletem mellett,nem reagálnál arra is,hogy mitől kellene vonzónak lenni,annak az ígéretnek,hogy kisebb bevételből kellene ,nagyobb kiadást finanszíroznom?Legalábbis,ha dr Orbán Viktor és dr Márki-Zay Péter ajánlatát,akkor ígéretét,teszem egymás mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!