Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány szabad kezet ad a...

A kormány szabad kezet ad a munkahelyeknek, hogy kötelezzék a munkavállalót az oltásra. Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 18:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Ezzel bukott is a kormány!!

Hol volt a megkülönböztetés 23-án?

2021. okt. 28. 18:30
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
Demokráciában nem lehet rákényszeríteni az emberekre egy kísérleti vakcinát, aminek több áldozata van, mint a betegségnek, ami ellen készült.
2021. okt. 28. 18:30
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Ez a kétségbeesett beismerése a rossz járványkezelésnek és az oltások hatástalanságának.
2021. okt. 28. 18:32
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

Demokrata ember ilyen nem tesz. Én nem oltattom magam, mégse piszkálom aki beoltatta magát. Hát a kormányokat megvették kilora a vakcinagyárak, meg úgy nézz ki örökkön örökké kell majd otani. Jó pénz gyógyszeriparnak.

Hát nem tudom mit gondolnak ezek magukról. Egyik ismerősöm beteg lett az oltás miatt, és a gyártók nem is vállalnak felelősséget akkor ez meg mi?

2021. okt. 28. 18:49
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Az a véleményem,hogy soha,de soha nem oltatom be magam.
2021. okt. 28. 18:50
 16/26 anonim ***** válasza:
16%

Az oltás felvétele társadalmi felelősség kérdése

Azért kellene mindenkinek beoltatnia magát hogy kialakuljon egy magas szintű nyájimmunitás és mindenki megszabadulhasson végre ettől a vírus mizériátol.

Akik nem tudják miért de semmi képp nem akarják magukat beoltatni, szerintem önzők mert csak magukra gondolnak, képtelenek társadalomban gondolkodni

Eddig is rengeteg betegséget az oltások tömeges alkalmazásával sikerült számüzni a fejlett társadalmakból

Mindenki kap gyerekkorában vagy 10 féle oltást, amiknek köszönhetően nem halunk bele a gyermekbénülásba, diftériába, feketehimlőbe és a többi....

Miért kell ennyire ellenkezni a 11 dik oltás ellen?

Mert a facabook-on mindenféle rémségesen nagy butaságokat olvasnak az oltásokról?

Én nagyon nem csípem a fideszt, de ezzel a döntésével most egyetértek.

Most azért járjunk évekig maszkban, azért korlátozzuk a mindennapi életünket, veszélyeztessük feleslegesen a saját és hozzátartozóink életét/egészségét, mert a társadalom egy része holmi butaságból eredő divatból nem hajlandóak beoltatni magukat?

Ha mindenki beoltatta volna magát már rég túl lennénk ezena vírusszarságon.

Én bevezetném azt hogy akiknek nincs védetségi igazolványa az ne mehessen szorakozóhelyekre, éttermekbe, sőt még az élelmiszer üzletek látogatását is korlátoznám náluk

Ne hogy már a magukat beoltott emberek szopjanak a buta oltás ellenesek miatt...

2021. okt. 28. 18:59
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, akkor a kormány tegye kötelezővé. Ne hárítsa a döntést a munkáltatókra. Vagy ők valami miatt nem merik vállalni a felelősséget?
2021. okt. 28. 19:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Ott cseszted el a a kérdést,hogy nem mondtad,mindenki írja oda,hogy fidesz vagy ellenzéki párti.Úgy lenne izgalmas!! 😀😀

2021. okt. 28. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
16. Mitől félsz?
2021. okt. 28. 19:33
 20/26 anonim ***** válasza:
6%

Ellenzéki vagyok.

Egy részről jónak tartom a döntést, mert úgy látszik erre szükség van a megfelelő átoltottság eléréséhez.

Más részről ez arról is árulkodik, hogy a kormány gyáva meghozni egy ilyen intézkedést, inkább áthárítja a felelősséget a munkaadókra és egy-két év múlva úgy is mindenki ezekre fog mutogatni, nem a kormányra... rafináltak xD

2021. okt. 28. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!