Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell maszkot hordanom ?

Miért kell maszkot hordanom ?

Figyelt kérdés
Nem azért oltottam be magam 3 szor is , hogy a szaros maszkot hordjam . Minek kell az oltott embereknek a maszk ??

2021. okt. 28. 15:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
20%
#8 De a beoltott is megbetegedhet, értsd már meg. Az oltás csak a tüneteket enyhíti, kisebb eséllyel halsz bele, de nem véd a fertőzéstől
2021. okt. 28. 17:28
 12/35 anonim ***** válasza:
50%
Persze, össze-vissza közölnek adatokat, de több országból (nálunk is) elhangzott olyan, hogy a kórházi esetek 40%-a oltott (korábban pl. Angliáról mondtak ilyet). Szóval az oltás egy kiegészítő lehetőség, de messze nem old meg mindent. Én oltattam, de hordok maszkot is. Nem mások, a magam védelmében (FFP2-t hordok).
2021. okt. 28. 17:45
 13/35 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
58%
Mert Orbán ezt akarja.
2021. okt. 28. 17:55
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

De én nem akarok megvédeni senkit. Sem a lábtöréstől, sem a depressziótól, sem a covidtól. Védje meg magát, van rá lehetősége.

Az influenzával meg ne adjatok nekik ötleteket. Évszázadokig jó volt úgy, hogy van sima influenza, és azt elkapják néhányan, aki nem akarja az ellen is oltathat. Legközelebb mi lesz, a sima náthától is óvni kell a sok dedóst maszkkal NEKEM és amiatt kell maszkolni majd egész évben?

2021. okt. 28. 17:59
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
11) az influenza oltás sem kötelező.azt is elkapod, mégse vagy felháborodva hogy nem kötelező
2021. okt. 28. 18:01
 16/35 anonim ***** válasza:
21%
#14 Azt azért vegyük észre, hogy a kérdezőn kívül senki sem sír amiatt hogy hogyradni kell a maszkot, sem amiatt hogy jaj, valaki nem hordja. Csak leírtuk hogy miért érdemes hordani. ;-)
2021. okt. 28. 18:03
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

16-os

Azt is vegyük észre, hogy ahol már régóta előírás ott is pontosan ugyanez a helyzet, mint nálunk. Vagy rosszabb. Ezek tények, persze ti figyelmen kívül hagyjátok, mert nem passzol az elméletbe.

Semmi jelentősége a maszknak. A heti 168 órából viseljük 6-ot azok között, akikkel 3 mp és 15 perc közöttit tartózkodunk egy légtérben, akikkel sülve-főve együtt vagyunk, ott meg egyáltalán nem. De ti csak nyugodtan játsszátok a hülyét, hogy ez így ér valamit. Te például otthon miért nem fogod viselni? Pont a szeretteidet akarod lefertőzni, ejnye!

2021. okt. 28. 18:09
 18/35 A kérdező kommentje:
Az emberek többsége felveheti az oltást . Szerintem csak nagyon ritka esetben nem kaphatja meg valaki . Aki nem akarja felvenni engem nem érdekel . Most akkor velünk marad a maszk örökre , mert pár ember nem kaphat oltást ? Vagy mi
2021. okt. 28. 18:15
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

" Most akkor velünk marad a maszk örökre , mert pár ember nem kaphat oltást ?"

Komolyan ilyen buta vagy? Többen leírtuk, értelmesen, elmagyarázva, hogy az oltás nem ad 100%-os védelmet és hogy nem váltják ki egymást. Aki maszkot hord, annak is hasznos ha még be is oltatja magát, és a beoltottnak is jobb, ha mellé még maszkot is hord. Ez nem vagy ez, vagy az kérdése, mindkettő fontos és együtt alkotják a legjobb védelmet. Nem azért kell felvenni az oltást mert nem akarsz maszkot hordani, soha nem is mondta senki, hogy ez így lesz. A saját tudatlanságod miatt vagy most kiakadva, mert azt hiszed, hogy egy oltással egyszerre kiválthatsz mindent és mehetsz amerre látsz mint egy kiskirály, de a valóságban nagyon nem ez a helyzet.

2021. okt. 28. 18:29
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
#18 tudod mit? Én csak azért nem fogom felvenni az oltást, hogy téged idegesítselek. :)
2021. okt. 28. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!