Mostmár szinte biztos MZP győzelem?
Hihetetlen Fidesz ellenesség van úgy néz ki félhet Viki gyerek.
Én borzasztóan örülnék neki...
Nézd meg a Békemenetet, és nézd meg ti hányan voltatok…
Az Etelébe többen vannak…
Márki-Zay ezt mondta:
"azért dolgozom, hogy a DK ne a legerősebb ellenzéki, hanem a legerősebb kormánypárti frakció legyen."
Forrás itt: [link]
Vagyis lehet Márki-Zay mögött tényleg Gyurcsány van.
Nem, nem fog győzni.
"Hihetetlen Fidesz ellenesség van úgy néz ki félhet Viki gyerek."
Hány éves voltál 2009-ben? Csak azért kérdezem, mert AKKOR volt kormányváltó hangulat. Ma? Semmi ilyesmi. Nagyon könnyű persze azt érezni a saját véleménybuborékunk alapján, hogy a többség hozzánk hasonlóan látja a dolgokat. Tanulságos volt 2018 áprilisában a 444 kommentszekciója, meg a választás napján készült videók, "óráid vannak hátra, Viktor" és társai. Aztán jött az este, pukkant is akkorát a buborék, hogy a fal adta a másikat. Most nem várok Fidesz-kétharmadot, de egy laza győzelem így is benne van nekik.
Főleg hogy valaki ki is számolta, valójában mennyien voltak a Békétlenmeneten. Modern technikával csinálta, ami mint tudjuk, a fidderek ellensége (lásd IMDb szavazás).
Szerintem egyelőre semmi sem biztos, de minden lehet. MZP nagyon aktív, ha végig hozza ezt a lendületet, akkor minden esélye megvan.
A Fidesz szerintem ott rontja el, hogy túlságosan nagy hangsúlyt fektet a másik oldal lejáratására. Ez a stratégia egyszer már megbukott, amikor Budapesten az volt az egyetlen üzenet, hogy Karácsony alkalmatlan. Persze egy kampányba ez tudom, hogy belefér, de jobban oda kellene figyelni, hogy inkább a saját eredményeiket mutassák be.
Kicsi ehhez a játékhoz a peti gyerek
Menjen inkább vissza bazseválni vidékre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!