A Fidezs veszíthet 2022 ben az árak drágulása miatt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 13:41
1/19 anonim válasza:
Bármikor veszíthet. Csak persze nem túl valószínű.
2/19 anonim válasza:
Nem.
Miért Márki-Zay mit csinálna? Hagyná ugyanúgy az árakat.
Vagy talán azt gondolod, lecsökkentene mindent 50%-al?
4/19 anonim válasza:
januárban 200 ezer forint lesz a bruttó minimálbér, és a bérnyomás is akkora lesz, hogy a baloldal által telitüdőből ordított infláció kicsit sem érdekli majd az embereket
az 20% emelés, de minimum 40 ezer ft
ugyanis nem az érdekli őket, hogy most 380 ft a kenyér vagy 400, hanem, hogy kell-e egyáltalán néznem az árakat, vagy biztosan tudom, hogy úgyis elég lesz a pénzem hó végén
5/19 anonim válasza:
Az árak cseppet sem érdekelnek ebből a szempontból. A világgazdaság mozgásával egyik kormány sem tud igazán mit kezdeni. Elszabadult energiaárakkal nem tud mit kezdeni egyik kormány sem. Kicsit lehet sakkozni, húzni, variálni, de ez nem sokra jó. Én teljesen más végett nem szavazok a fideszre.
6/19 anonim válasza:
#4. Arról nem is beszélve, hogy szerencsére az emberek egyre kisebb részét kell, hogy egyáltalán érdekelje, mennyi épp a minimálbér. Az ellenzék legnagyobb bánatára folyamatos reálbéremelkedés van.
7/19 anonim válasza:
úgy vagyunk vele, mint fekete-győr andrás aki nem tudja, hogy mennyibe kerül egy liter tej
mert fekete-győr andrásnak soha nem kellett a pénzt számolgatnia
én sem tudom mennyibe kerül egy liter tej
2010ben azért még tudtam
8/19 anonim válasza:
#7. Én most is tudom. 550 Ft-ért veszek ma egy liter tejet, mert nem azt veszem, amelyik olcsó, hanem amelyik a legjobban ízlik. 2015 előtt én sem épp így voltam ezzel, sokkal többnek éreztem az akkori élelmiszerárak alapján tervezett kiadásomat, mint a mait. Valamiért ezt nem hajlandó felfogni a baloldal, hogy elég sokan így vagyunk ezzel.
9/19 anonim válasza:
Járjatok a penny-be spar és tesco helyett és akkor nem kell drágán venni ugyanazt a sz@rt ami a pennybe van némely termék :)
10/19 anonim válasza:
#9. Hát ennek sok értelme volt, köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!