Kire szavaztok 2022-ben?
Figyelt kérdés
Én vagy a Fideszre vagy az MKKP-ra.2021. okt. 27. 12:35
11/16 anonim válasza:
Olyan nevetséges, amikor az ellenzékiek a korrupcióra hivatkozva szurkolnak a baloldalnak, miközben azok lepacsiznak a Fidesszel egy csomó korrupciós ügyben - lásd legutóbb parkolási maffia. És akkor a 2010 előtti korrupciós ügyekről nem beszéltünk. De mostanában is vannak am ügyek - cigicsempészet gondolom rémlik.
12/16 anonim válasza:
#11. Teljesen világos a helyzet: őket nem a korrupció zavarja, hanem csak a fideszes korrupció. :)
13/16 A kérdező kommentje:
Értem én hogy számoltassuk el a Fideszt de mivel lesz jobb ha az ellenzèk lop? Egyébként hogy akarjátok elszámoltatni Gyurcsányt úgy hogy a fél ellenzék DK-s és az ellenzék legnagyobb pártja alapítója is Gyurcsány?
2021. okt. 27. 14:30
14/16 anonim válasza:
Azért ez a szavazás egy laza 2/3
Lásd mi lenne ha a sok fizetett román és ukrán nem jönne szavazni.
Remélem hogy a vírusra miatt illetve a bosszú jegyében ukrajna lezárja határait
15/16 anonim válasza:
#14. Csak tudod gyakori != valóság. :) Ennyi erővel a 444 kommentszekcióban meg 90%-os többséggel nyerne az ellenzéki összefogás.
16/16 anonim válasza:
Én arra szavazok, aki hajlandó nekem 20.000 Ft-ot fizetni érte, és az urnát is házhoz hozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!