Mi a véleményetek arról hogy a papírhiány miatt kitörhet a második wc papír háború?
Figyelt kérdés
A világban tapasztalható papírhiány miatt hamarosan elfogy a wc papír.
A kormány miért nem tesz semmit?
2021. okt. 27. 10:25
11/13 anonim válasza:
Engem nem érint szerencsére mert vettem 4 raklap adbluet ami hamarosan meg fogsz romlani, majd azzal kilögyögtetem a seggem.
12/13 anonim válasza:
Esetleg lehet szólni a gazdálkodóknak, hogy lapulevelet termesszenek.
Csak egy a baj, az meg kiszakad.
Esetleg még a humorboltból a kecskefészekből még megvásárolható ha nem hordták el, talán ilyen, esetleg a feleségével aktualitás még kapható:
13/13 anonim válasza:
Már a rómaiak is kitalálták mi az ami nem szakad ki, és rendesen kikotorja a korpást. Kukoricacsumát használtak, és hogy tökéletes legyen a higiénia, a nyilvános klotyókban, vagyis inkább latrinákban naponta csak egyszer cserélték a csumákat, úgyhogy nap végére már eléggé csúszósak lehettek. El is terjedt mindenféle parazita, még a birodalom legtávolabbi pontjába is napok alatt eljutott az összes nyavalya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!