Mi az átlag amerikai ember véleménye az USA-Kína kereskedelmi háborúról?
Szükségesnek tartják ők is, vagy csak Trump akar politikai hasznot húzni belőle?
Tudják, hogy lehagyja 10 éven belül az USA-t Kína, talán még India is, akkor nem népbutítás ez?
Mekkora súlya van ennek a kérdésnek a választásokra és Trumpra nézve?
Sok amerikai cégnek probléma ez, és a tőzsde (amerikaiak megtakarításai) is megsínylik ezt, ami mind eltolhatja Trump mellől a támogatókat és szavazókat.
Nem tudom, kérdezem.
Az érdekel, blöfföl Trump (tanácsadója) amikor elhúzódó hidegháborús helyzethez hasonlítja ezt, hogy nyomást gyakoroljon Kínára a folytatódó tárgyalások előtt?
"Larry Kudlow, a Fehér Ház Gazdasági Bizottságának vezetője az egykori amerikai-orosz hidegháborúhoz hasonlította a kereskedelmi vitát Kínával, amikor újságíróknak nyilatkozott pénteken Washingtonban."
Szerintem nem lehet valami pozitív véleményük róla, tekintve hogy Kína mar évtizedek óta sorra teszi tönkre az amerikai vállalatokat
Az meg hogy Kína jelenleg milyen gazdasági szinten van a Jóisten se tudna megmondani, tekintve hogy ők olyan eredményeket közölhetnek a külvilág felé amilyet csak akarnak mert nem ellenőrizheti senki sem az adatok valódiságát
Elég kényes az egész szitu, de szerintem egyértelmű hogy az USA-t le fogja nyomni, az egész USA tele van kínai hitelekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!