Mit szóltok ahhoz, hogy a Gréczy lassan visszaszivárog a politikai színtérre?
Látom, szép kis vita alakult ki...
Furcsa! Milliárdok ugyanezt csinálják? Aki ezt felvetette, annyit érthet a számokhoz, mint a G(r)ec(z)i főnöke!
A 21. sz.ban normális? Talán abban a közegben, ahova te (molnarmarcell21) sorolod magad... De azok száma talán még egy milliót sem tesz ki... Akkor szerintem a nevezett kommentelő Borkait sem ítéli el, mert a mai világban (meg régebben is!) sokan csalják meg feleségüket!
De mindegy!
Amúgy köszönöm, hogy szavaztatok és elmondtátok véleményeteket!
tegnap 23:11
Nehezen tudom elképzelni, hogy ne küldött volna a fiatalok jelentős része farokfotót vagy egy képet a melleiről, nem hiszem, hogy a milliárdokkal alálőttem volna.
Gréczy nem csalta meg a feleségét, Borkai igen. De nála sem az volt a legnagyobb gond, hanem a korrupció.
Tök mindegy, ha csak százmilliókról van szó, akkor is megszokott dolog, de nem ez a lényeg, hanem hogy ez Gréczy magánügye és ez nálam nem igazán veri ki a biztosítékot. De ahogy megbeszéltük, ez értékrend kérdése, megértem, ha valakit ez is zavar.
Csak remélem az jobban zavarja, ha ugyanezt egy erkölcsökről papoló párt tagja teszi, főleg ha a dolog még illegális is.
Tudod, azok, akik a jobboldalon követtek el dolgokat, lemondtak / kivonultak, mert ott vannak következményei a hasonló ügyeknek!
Ez a g(r)ec(z)i meg már visszapofátlankodott a politikába! Ez a szomorú...
Ezt nem tartom problémának, hiszen Gréczy nem csinált semmi rosszat az én megítélésem szerint.
Viszont a kormány tele van korrupciós és egyéb ügyekkel és senki sem mondott le, csak aki már "védhetetlen" volt, hogy Orbánt idézzem.
"Viszont a kormány tele van korrupciós és egyéb ügyekkel..." - Noooo! Sorold őket! Amúgy mind-mind bizonyított ügyek, ugye?
Viszont a másik oldalon: Kispest, vagy az egyszer már elítélt Czeglédy, esetleg Zugló, ahol még egy képviselő el is tűnt, senki nem tud róla(!) vagy az "ősi" KISZ / DEMISZ-vagyon, vagy a sok ballib közeli vállalat, akik ki sem fezették a megbízott alvállalkiozók nagyrészét! Sorlojam még?
Nyugodtan sorold, jusson mindenki böribe, aki bűnt követ el. :)
Aki viszont nem követ el bűnt és nem kapják rajta álszentségen (Gréczy), azzal talán nem kéne ennyit foglalkozni.
Egyébként tudtommal Czeglédy sem lett elítélve...?
Most a legutóbbi eset még folyamatban...
De: [link]
Nem azt állítom, hogy a jobboldalon minden rendben... De azt igen, hogy az eddigiek során szinte minden maffia-ügy érintettje balos bagázsokhoz kötődő "egyéniségek" voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!