Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a Gréczy lassan visszaszivárog a politikai színtérre?

Figyelt kérdés
Emlékeztek: saját maga küldözgetett "kukijáról" fotókat...

2021. okt. 26. 22:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy komolytalan ember benyomását kelti. Normáls esetben az ember nem mutogatja nagyközönség előtt a pömpölőjét, sem annak produktumát, ahogyan például a fingot is diszkréten próbálja kiengedni, vagy nem oszt meg fényképet a WC-be kirakott kábelről sem. Egy ilyen pozícióban lévő ember nettó idióta, ha ilyen fényképeket készít magáról, még nagyobb idióta, ha még tovább is küldi, mert nagyon könnyen kiszivároghat.

2021. okt. 27. 17:44
 12/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%

Ha jól tudom, kiszivárgott, tehát nem maga rakta fel a netre közszemlére, de ha igen, akkor mi van? Ez olyan szinten jelentéktelen dolog, hogy bár ez lenne a legnagyobb probléma a politikusokkal.

Ez az egész Gréczy-ügy egy undorító lejáratókampány volt nulla következménnyel, na EZ az igazi probléma.

2021. okt. 27. 18:57
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kiszivárgott, de leszögeztem, hogy már amiatt is teljesen hülye, amiért ilyen képet készített magáról és elküldte másnak, mert könnyen kiszivároghat.

"Ha igen, akkor mi van?" Te teljesen hülye vagy, ha szerinted okés, hogy egy képviselő az ondós farkát feltölti a netre.

Milyen lejárató kampány? Önmagát járatta le, hogy ilyen kép került ki róla. A zaklatási ügyet mindenki leszarta. Senkit nem érdekelt, hogy igaz-e. Az érdekelt mindenkit, hogy a DK egyik legbefolyásosabb politusa egy szál faszban fotózza magát.

A nulla következményről meg annyit, hogy kapott kártérítést, bár szeritem Zsolti befizetné a 20x-osát is, ha ezzel törölni tudná az emberek emlékeit. :)

2021. okt. 27. 19:22
 14/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%
Szerintem ebben továbbra sincs semmi kivetnivaló, teljesen megszokott dolog 2021-ben a képcsere. Megértem, hogy egyesek szerint ez aggályos, na de ennél a tisztelt ház nagyja vállalhatatlanabb dolgokat tesz.
2021. okt. 27. 20:05
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ebben továbbra sincs semmi kivetnivaló, teljesen megszokott dolog 2021-ben a képcsere."

Nem ilyen beosztású emberek körében megszokott. És ha van esze az embernek, akkor legalább úgy küldi el, hogy az arca kitakarva.

De álljunk már meg egy pillanatra! Itt nem a képcseréről van szó. Az imént még azt is teljesen normális dologként aposztrofáltad, ha saját maga tölti fel a netre közszemlére. Most meg már a képcsere legitimitását próbálod az arcomba tolni. Neeem, inkább arról beszéljünk, hogy te miért tartod normális dolognak, ha Gréczy önszántából publikálna ondós-faszos fotót önmagáról az internetre! Ha Orbán szarna egyet és azzal fotózkodna, azon is rándítanád a vállad?

2021. okt. 27. 20:31
 16/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%

Azért tartom elfogadhatónak, mert milliárdok csinálják és nem illegális. Ahogy írtam, erkölcsileg lehet kifogásolni, de ez olyan szinten jelentéktelen dolog, hogy kár ennyit beszélni róla.

Szerinted nem fér bele, oké, elfogadom, de ne mondd, hogy ez rosszabb, mint lopni vagy hazudni.

2021. okt. 27. 21:17
 17/29 anonim ***** válasza:

Ma is megtanultam valami újat! Milliárdok rakják fel magukat pucéran az interneten teljesen nyilvános helyre! Ha már milliárdokról beszélsz, ez majdnem minden harmadik ember, csak hogy érezd a számok súlyát.

Hagyd már a dumát az erkölcsről. Köze nincs az erkölcshöz az esetnek. Azzal, hogy meztelenül fotózta magát, és elküldte, nem erkölcstelenné minősült, hanem idiótává. Nem erkölcstelen tett volt, hanem atomnagy idiótaság, olyan szintű, amit nem várnánk egy felelős pozícióban lévő embertől.

Szerintem rosszabb, mint lopni, vagy hazudni. Affelől eddig sem volt kétségünk, hogy párttól függetlenül ezek lopnak, csalnak hazudnak, de élt bennünk a feltételezés, hogy mégha gazemberek is, eszük azért legalább van.

2021. okt. 27. 21:33
 18/29 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%
Hát ez már egy értékrendbeli kérdés, ebben nem fogunk dűlőre jutni :)
2021. okt. 27. 22:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ebben a kérdésben. :)
2021. okt. 27. 22:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj? Hogy nem Fideszes csinálta! Akkor lett volna nagy szám a balos sajtó számára...
2021. okt. 28. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!