"Amúgy te mit gondolsz azokról, akik csakis névtelenül bátrak? Én fenntartom amit írtam."
Te magad írtad hogy neked sem ez a nicknév áll a személyi igazolványodban, és utalgattál rá, hogy nincs okod félni, hogy valaki kideríti ki vagy, de most nekiállsz a nicknév alapján kategorizálni, hogy ki bátor és ki nem.
"...egy fórumon egy akármilyen beszélgetésnek is csak úgy van értelme, ha tudod kinek válaszolsz, vagy ki reagál a te mondókádra."
Egyáltalán nem értek egyet veled. Én amikor beszélgetek itt elsősorban a komment a tartalma az, ami érdekel, nem az, hogy kinek a neve díszeleg a komment fölött. A komment tartalmára reagálok ugyanis.
Ha meg szerinted csak úgy van értelme akármilyen beszélgetésnek, ha tudod kinek válaszolsz, akkor miért beszélgetsz anonimokkal egyáltalán?
Akkor te miért reagálsz másnak a kommentjére? Csak nem degenerált vagy? :D
gonosz fleto gyurcsány úgyvan ho
hogy
most megyek azt meggyogyitom szemeiteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!