Mert fideszesként szentül hiszed, hogy mindenki gyurcsányista, akinek nem Orbán hangjától nedvesedik, vagy merevedik.
És nekem nem azok a lózungok a bajaim vele, amiket az orbánisták mantráznak, mert azok java része baromság.
Mert ha becsípődtem neked annyira, hogy folyamatosan vizslatod a hozzászólásaimat, és arra jutsz, hogy ellenzéki érzelműként csakis DK-s lehetek, akkor te bizony orbánista vagy.
Azért nem semmi gyáva vagy paranoiás emberkének kell lenni ahhoz, hogy még egy teljesen kamu, a személyhez nem köthető nicket se válasszon valaki egy amúgy belterjes fórumon.
És ha megnézed, értelmes, nem szekértábor vezérelte válaszokat jellemzően azok adnak, akik nem csak névtelen nullaként szólnak hozzá. És nem csak ebben a kategóriában, amit teljesen idiótán, az oldal valódi céljaitól abszolut eltérő módon használnak.
Azért az nem semmi, hogy zavarodban nekiállsz sértegetni mindenkit, aki anonimként írogat. Aki nem vállalja a nevét, az szerinted gyáva, vagy paranoiás. Hát ez kész. :D
"értelmes, nem szekértábor vezérelte válaszokat jellemzően azok adnak, akik nem csak névtelen nullaként szólnak hozzá."
Te gyengíted ezt a szabályt. :)
Szerinted engem Hypno-nak hívnak? Ez a név áll a személyi igazolványomban? Vagy rettegnem kellene, hogy valaki kiderítheti, hogy egy fiktív nick milyen valódi névhez tartozik?
Amúgy te mit gondolsz azokról, akik csakis névtelenül bátrak? Én fenntartom amit írtam. Lehet rajta megsértődni, meg kamu magyarázatot adni, de egy fórumon egy akármilyen beszélgetésnek is csak úgy van értelme, ha tudod kinek válaszolsz, vagy ki reagál a te mondókádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!