A Trump fiaskó után egyre cikibbnek számít jobboldalinak lenni?
Megfigyelhető, hogy azóta szinte mindenütt tarol a baloldal Európában is, és világszinten is leáldozóban van a jobboldal. Mi az oka annak, hogy ennek ellenére nálunk továbbra is elutasítóak az emberek a baloldal iránt? Márki-Zay egyáltalán nem nevezhető balodlalinak.
Én amúgy Dobrev Klárának szurkoltam végig.
De csak akkor ha előtted van észak... 🤣
Szerintem nem. A Trump ügy csak rámutat arra, hogy milyen veszélyei vannak annak ha egy populista idióta tölti be a fővezér funkcióját. Szerintem azért mélyen a republikánusok minimum háromnegyedének ég a pofája Trump miatt, de épp akkor nem találtak jobb jelöltet és látod ez is választást nyert.
Szerintem a normális jobb oldal nem fog teret veszteni e miatt, csak azok akik felültek a Trump féle populista hype vonatra.
Csak szólok, hogy Trump még a vereség után is népszerűbb, mint Biden:
"Az amerikai regisztrált szavazók 48 százaléka nyilatkozta azt, hogy pozitívan vélekedik Donald Trump egykori republikánus elnökről, míg Biden esetében 46 százalék nyilatkozta ugyanezt. "
Az amerikai regisztrált szavazók hány százalékának megkérdezése alapján? A hivatkozott eredeti cikk szerint:
"The Harvard CAPS/Harris Poll surveyed 1,578 registered voters between September 15-16."
Egy másik egész friss forrás szerint meg:
Rajtad kívül senki nem értette. 🙂
Tele vagyunk agysebészekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!