Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek most is piaci...

Az ellenzékiek most is piaci rezsiárakat szeretnének fizetni? 🐑

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem, örülök, hogy nem a piaci árakat kell fizetni. Nem gondoltam soha egy hibás döntésnek a rezsiárak csökkentését még úgy sem, hogy benne van a pakliban, hogy a piaci árak alacsonyabbak lehetnek adott esetben.

Voltak a kormánynak is jó kezdeményezései, de ettől még nagyon sok hibás intézkedése is. Túl sok.

2021. okt. 26. 14:11
 12/14 árokpart ***** válasza:
43%
10-es Nem a medencés házakról van szó, hanem még így is nehéz vidéken kifizetni, nemhogy ha megemelnék.
2021. okt. 26. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

"Mindenki azokat fogja fizetni. Ha nem akkor a közösből van kipótolva, ha meg olcsóbb a beszerzés az állam meg a holdudvara nyer."

Miért kell ezt a hazugságot terjeszteni?

Lehet olyan üzletet kötni, hogy hajlandó vagyok a jelenlegi piaci árnál magasabbat fizetni, hogyha te azt az árat adott időszakra garantálod.

2021. okt. 26. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

#12 Én is vidéken lakok, de csak akkora házunk van ami szükséges. Be is van szigetelve. Nem nehéz kifizetni, de még így is utána járunk és ha tudunk fát szerezni azzal is rásegítünk, így még olcsóbb. Nem ezzel van a baj. Nekünk semmiképpen.

Viszont itt mindenki kétszer-háromszor akkora házakat épít mint ami szükséges lenne és bizony annak a gázfogyasztásának a támogatását is fizeti mindenki aki adózik.

Bizony, ha az állam támogatja a gázárakat, akkor a másik medence fűtését is egy részben te fizeted. Már ha adózol.

Nyugdíjasok meg gyakran ott ragadnak a szigeteletlen hodályban, aztán ott is hatalmas összegeket befizetnek a gázra, eladni nem tudják mert a gazdagok építenek azoktól jobbat, kereslet meg a kisebb házakra van, ott is megy a fűtés az utcára és szerintem ennek a megoldása se az, hogy fizessünk bele a közösből.

2021. okt. 26. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!