Durvul a járvány, hogyhogy nincsenek még korlátozások?
Most mondta a Kósa, hogy a "mostani védekezés elegendő". Szerintetek milyen vedekezesrol beszél? Nem tudok rájonni.
Meg hogy ők már adtak ilyen olyan intézmény vezetőknek engedélyt, hogy saját hatáskörben dönthetnek. Maszk sem kell. Teljesen logikus, hogy nem kell eltakarni a szánkat egy felsőlégúti - fertőző - betegség terjedése esetén.
Nem mernek lépni. Ránk eresztik inkább, hiába kérik a szakemberek, hogy lépjenek. Amúgy is üresek a kórházi ágyak, fel kell őket tölteni. Üresen haszontalanok. Az orvosok, ápolók meg különben is mazohisták. Annyi a szabadidejük,
hogy a család már unja, hogy mindig otthon ülnek és malmoznak. Politika. (Bar azért ők jórészt hordják, de mi ne hordjuk..nahát, nahát..)
Egyre jobban bízok bennük. Nem is értem, hogy lehettem olyan hülye, hogy eddig azokban bíztam, akiknek ez a szakmájuk. Legközelebb ha covidos leszek, jövök-megyek tömegközlekedek maszk nélkül és boldogan köhögöm tele a buszt. Hiszen bőven elegendő az a vedekezes, ami most van. Jaj de megkönnyebbültem. Akiket majd megfertőzök előre is bocsi. Szerencsére még van papírzsepi, és ha kidőlne gondoljon rám jó szívvel.
21es voltam. Most olvastam én is. Legalább a tömegközlekedési eszközön mar kötelező. Beltéren is az kéne.
Kezdődik..
Kivancsi leszek hogy reagálnak az emberek arra, hogy a munkaado kotelezheti az oltasra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!