Durvul a járvány, hogyhogy nincsenek még korlátozások?
Mert te ki vagy?Te kinek érzed magad?Nem vagy egy nagy szám vagy extra nehogy azt hidd.Ugyanolyan ember vagy mint a többi,kár is magas lóról ugatni.
Eszed nem sok hanem csak a propagandát tudod hajtogatni eszelős módjára
Szókincs és kerek mondatok nuku
Először tanulj meg értelmesen beszélni és utána élcelődj olyan okosan XD
Kik ezek jajj😊
A kormány észlény pistike azért nem korlátoz mert jövőre választás lesz elsősorban és másodsorban pedig azzal elismernék hogy semmit sem ér az oltás és az egyéb eszes dolgok amiket ránk tukmáltak
Értem?
A laposföldes ugyanannyira elrugaszkodott leszólás volt mint az, hogy szerintetek mi teljes zárlatot akarunk. Nem azt akarom, hogy bezárjanak mindent, hanem hívják fel az emberek figyelmét arra, hogy továbbra is pandémia van, továbbra sem kéne a buszon beleturházni a levegőbe, továbbra sem kéne összefogdosni minden terméket a boltban, továbbra sem kéne tünetesen elmenni bevásárolni, meg kirándulni egy jót, és igenis húzzon az arcára egy maszkot a másik. Én egyedül hiába húzok, az nem fog segíteni, de ha mindenki más is húz, akkor igen.
Illetve annak is örülnék, ha nem lennék arra rákényszerítve, hogy a munkahelyemen tömött konferenciatermekben üldögéljek 3 centire a másiktól, és ne legyek hülyének nézve, amiért szerintem eztnem kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!