Utcakapitány, városkapitány - ezek a Fidesz nyilvántartási rendszerének szerveződési egységeiben a felelős személyek a hierarchiában? Mik a kiosztott feladataik?
#20 "Meglep egyébként hogy fideszesek nem hallottak erről."
Most tekintsünk el attól hogy megint előjött belőled a tetves faparaszt és nem álltad meg mocskolódás nélkül! Egy minimálisat sem gondolkodtat el téged az hogy ha valamiről a FIDESZESEK nem hallottak, akkor talán azért történt mert nincsen semmi ilyen vagy valami teljesen másról szól a történet mint amit te belelátsz?
Nem, ne válaszolj, befejeztem! Ekkora paraszttal nincs miről beszélni!
21-es: azért van annak egy cizellált bája, amikor a behomályosodott, primitív fidióta elkezd parasztozni, mert nem hallott még a hordája szervezeti felépítésének komcsi időkből származó gúnyelnevezéséről!
Leírták neked kiscsóka, hogy hogy működik ez a lepratelep, de te vered a nyálad, hogy téged csak az elnevezés érdekel - miközben sötétebb vagy mint a néger ülepe éjfélkor az alagútban!
23. Gondolkodtál azon hogy miért nem tettem ide?
Nem akartam hogy a forrás határozza meg a válaszadás minőségét.
Persze utána közöltem ki mondta, hogy látható legyen, nem kitaláció a részemről, ahogy többen gyanúsítottak.
#24 "Gondolkodtál azon hogy miért nem tettem ide?
Nem akartam hogy a forrás határozza meg a válaszadás minőségét."
nem azért nem tetted ide hanem mert te is tudod hogy hülyeség az egész és akkor már az elején bebuktad volna a kamu kérdésedet.
26. Köszönöm. Ilyen segítő hozzászólásokra gondoltam.
A helyszín is stimmel, hiszen Hódmezővásárhely polgármestere említette.
25. Pedig látom megint előjött az agymenésed.
Olvasd figyelmesen tisztázva újra kérlek végig a hozzászólásokat és láthatod hogy az alapból tagadási stratégiád már helyből bebukott...
Kérdező
Nagyon erőlködsz, szándékosan nem tetted be azt a forrást amiből lehetett volna tudni honnan szedted ezt az egészet és most utólag próbálsz valahogy kimenekülni a kamuzásodból. A 27-esnek pedig te nem köszönhetsz semmit, szépen megmutatta mekkora kamugép vagy és milyen ostoba módon próbáltad belekeverni a fideszt valamibe amihez semmi köze sincsen.
#28, én elolvastam a ciket, nekem se jött be semmifideszdolog. 2009-ben szervezték meg, mára meg kb kihalt.
De a kérdező se olvasta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!