Utcakapitány, városkapitány - ezek a Fidesz nyilvántartási rendszerének szerveződési egységeiben a felelős személyek a hierarchiában? Mik a kiosztott feladataik?
#11 Értem. Szóval nem vagy hajlandó válaszolni.
Vagyis kitaláltad az egészet, nincs is ilyen, semmi köze a fidesznek ezekhez a kifejezésekhez, csak egy kamu. Köszönöm hogy elismerted.
12 - ne vergődjél már kiscsíra!
Én a 4-esben leírtam mindent!
Azt nem írtad, hogy szellemi fogyatékos vagy, mert akkor részletesebben kifejtem: amikor még fidernyák voltam (bocsánat érte!) akkor is dedósnak tartottam ezeket a kapcsolati felépítéseket! Tény, hogy működtek! Sztálin után Rákosi is jól kidolgozta ezt a koncepciót, a Fidesz meg (ezt is) lenyúlta!
Egyes kényesebb témákhoz megkaptuk a sorvezetést, ami gyakorlatilag a kérdés kapcsán felmerülhető kérdések fidernyákos magyarázatát tartalmazta, olyan részletességgel, hogy pl. a stilisztikai azonosság letakarására is voltak segédletek!
Ha ezek után sem tudod, hogy mit jelent utcakapitánynak, városkapitánynak lenni, akkor igazolj át a Mi Hazánkhoz, mert még fidiótának is hulladék vagy!
#13 Nagy az arcod csak nem értem mire, ekkora seggfejnek?
A lónak a faszát írtad te le a 4-esben. te is éppen úgy terelsz, mint a kérdező. Ezek vagytok ti, nem vagytok képesek egy normális kérdésre egyenesen válaszolni. Mert nem tudtok. Vagy nem vagytok képesek felfogni azt az egyszerű kérdést hogy HONNAN SZEDTÉTEK EZEKET A KIFEJEZÉSEKET vagy nincs is mit válaszolnotok, mert sehonnan.
13-as sztem jól leírtad. Tényleg csak az nem érti aki nem akarja.
Félelmetes hogy mekkora koordinálatlan dühöt vált ki a fideszesekben egy ilyen ártalmatlan kérdés is. Kezdek kételkedni hogy normális emberek vannak -e a másik térfélen. Vagy a tömegpszichózis és a vezér elmekórtana rányomja a bélyegét a sima Fidesz-hívő érzelmi gondolati világára is.
Ez most egy nagyon jó példa volt, hogy egy információ kereső kérdésnél ilyen gyűlölet jön belőlük mi lesz ha érdekeik sérülnek mert nyilván fognak a választásokkor. Nem kicsit. :)
#16 Itt vered magad egy fél oldalon keresztül, de arra az egyszerű kérdésre nem vagy képes válaszolni, hogy HONNAN SZEDTED EZEKET A KIFEJEZÉSEKET.
Azért ennyire nem kellene gyökérnek lenni. Mi a fészkes fene nehéz ebben a 3 szavas kérdésben, hogy nem vagytok rá képesek minden külön terelés nélkül válaszolni? Miért nem avgy képes leírni hoyg kinyitottad a dörmögő dömötört és megláttad benne ezt a két szót, kiírtál rá kérdést, vagy hogy olvastad egy cikkben hogy van ilyen a fideszben? MIÉRT NEM VAGY KÉPES SIMÁN VÁLASZOLNI?
VÉGRE! Minimálisan válaszoltál. A 7-esben nincs benne hogy te csak hallottál egy interjút.
Akkor segítek kicsit.
Ha legközelebb valaki megkérdezi tőled, hogy honnan vetted ezeket, akkor ezt válaszold rá: hallottam az ATV-n egy interjút Márki-Zay-jal és azt mondta hogy van ilyen a fideszben.
Akkor minden további baromkodás helyett lehetett volna rá azt válaszolni, hogy MIT mondott MZP pontosan? Mert baromira nem mindegy.
Nem fogom meghallgati az interjút, nem érdekel. de végre legalább az kiderült, hogy fogalmad sincsen arról van-e ilyen a fideszben, csak hallottad valakitől hogy valami ilyen van.
Háát! Mintha más szöveget olvasnánk olyan. Ezt most nem bántásként mondom szerintem próbálj meg szótárral egyszerű szavakat is tisztázva olvasni szövegeket mert komoly kétségem van hogy eljut -e hozzád az amit olvasol. A félreértések nem értések egyik oka hogy nem érted a szavakat amit olvasol így nem áll össze a szöveg a fejben.
Így megértem, hogy nem fogod meghallgatni mivel ha kinyúlnál komfortzónádon kívülre, akkor új információkat kellene meghallgatnod értékelned ami a kiépített Fidesz világképbe nem fér bele. A nyitottság az új dolgok befogadása az ami tudás bővülést fejlődést hozza szóval én ajánlom főleg neked.
Csak abba gondolj bele hogy ha ide írtam egy kérdést akkor tudnám rá a pontos választ? Egy nagyon egyszerű logika.
Meglep egyébként hogy fideszesek nem hallottak erről. Ez azt jelenti hogy egyébként elég titkos ahogy felépítették ezt a politikai hálózatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!