Ha valamiért amerikai négerek menekülnének hozzánk tömegesen, közel-keleti migránsok helyett, velük lenne bajotok, vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 14:53
11/19 anonim válasza:
Aki nem makulátlanul hófehér azt toloncolnám kifele.
12/19 anonim válasza:
De miért ide, miért nem Afrikába? Nem értem Afrikába minden mwg van, ami a léthez kell, és egy nagyon szép kontinens.
13/19 anonim válasza:
Fognék valami fekete bulát oszt meglenne a zöldkártyám.
14/19 anonim válasza:
Menjenek Afrikába.
Ott nincs rasszismus.
15/19 anonim válasza:
Imádnám.
De jó is a fekete kolbi
16/19 anonim válasza:
A magyar négerszopkodók biztos örülnének egy rakás fekusnak.
17/19 anonim válasza:
16
Te mindenhol ott vagy hogy gyűlölködj a feketékre?
18/19 anonim válasza:
Ide jönnének, sokasodnának, jogokat követelnének, antiszemitáznának, ingyenes oktatába kellene részesíteni őket, ingyen lakhatást követelnének, ingyen diplomát követelnének bőrszín alapján kellene felvenni őket, mert hanem akkor azzal jönnének " azért mert én c... vagyok? " És jönne a sok okos jogász, akik ezekben csak pénzt látna és melléjük állna. Aki meg fehér rohadjon meg a sok adó alatt, hitel alatt, fizesen a szolgáltatóknak általány díjat, mert amazok nem fizetik. És amikor a fehér nem szaporodik, mert nem akarja a gyerekét 1 szelet párizsin felnevelni, akor mehfenyegetik, hogy nem lesz nyugdíja, de segélyre jut.
19/19 anonim válasza:
Megnőne a bűnözés, drogfogyasztás. Tisztelet, a kevés kivètelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!