Miért voltak ennyire kevesen az (október 23.) ellenzéki megemlékezésen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 13:37
1/17 anonim válasza:
MZP-lufi kipukkadt. Ne feledd, csak 20% szavazott rá az első fordulóban, nem sokak kedvence.
2/17 anonim válasza:
Mert egyrészt sokkal kevesebb VALÓS szavazójuk van, mint amire számítanak, másrészt a mozgósíthatóság minősége is gyengébb, mint pl a Fidesz esetén...
Ráadásul sok ellenzéki szavazó már túl van a Márki flash en, látják már ők is, hogy gond lesz Gyurcsány az összefogásban, a DKsok java része még Márkira haragszik,mert nem klasszikus baloldali, megverte Klárikát, sértegette a szavazóikat, bezzeg a szavazatuk meg kellene....
3/17 anonim válasza:
Mert itt a 4. hullám.
Aki értelmes az otthon maradt.
Látszik hogy melyik csapatban van több értelmes, nem egybites szavazó.
5/17 anonim válasza:
Mert ők nem utaztattak ostoba orkokat borsodbol akik azt sem tudták h milyen esemenyen vannak
6/17 anonim válasza:
Tökmindegy, mennyien vannak egy tömegrendezvényen, az számít, hogy mennyien fognak szavazni. Én az ellenzékre szavazok, de soha nem jártam és nem is fogok ilyen rendezvényekre járni, rám a szavazásnál számíthatnak, de ennyi, nem több.
7/17 anonim válasza:
Miről beszélsz te? Több százezren voltak a Fideszén
8/17 anonim válasza:
#3, 5. Imádom ezt az önnyugtatást. :DDD
9/17 anonim válasza:
Mert oktober 23-an a mocskos kommunistak lövöldözni szoktak (1956, 2006) ... csak most nem volt naluk semmi amivel lövöldözhettek volna, csak az ures frazisok :)
10/17 anonim válasza:
Azért mert nem szervezték meg. A fidesz hónapok óta készítette a buszokat, küldözgette a hírleveleit és meghívóit stb. stb. Ha tizedannyi energia van az egyik szervezésben, nem tudom miért olyan meglepő, ha tizedannyian is lesznek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!