Nem vagyok otthon a politikaban. Kire szavaztak, aki a szegényebb embereket támogatná?
Figyelt kérdés
Mert Orbán kormány nem segít nekünk, sőt mióta ő van rosszabb lett..2021. okt. 25. 13:19
11/41 anonim válasza:
Menj el dolgozni, ne segélyre ácsingózz. Ez az egyetlen normális válasz.
12/41 anonim válasza:
Ne várj alapjövedelmet, mert a semmittevésért ugyanennyi jár. Az, hogy most emelik kampány előtt a béreket, az pedig a választások miatt van, hülye, aki bedől ennek (meg az SZJA visszatérítésnek). Minimálnyugdíj, családi pótlék semmit sem emelkedett, árak emelkednek, Áfa rekordmagas, a helyedben külföldre költöznék, mert itt szinte minden pocsék.
13/41 anonim válasza:
"2010 óta folyamatosan emelkednek a bérek" - Sokkal régebb ideje emelkednek a bérek, ez teljesen normális gazdasági folyamat, ugyanakkor az árak is folyamatosan emelkednek, nem mindegy, hogy a béreknek milyen a vásárlóértéke.
14/41 anonim válasza:
Te vagy a legjobb érv a Fideszre szavazás mellett, kérdező.
15/41 A kérdező kommentje:
Nem a középosztályt meg a gazdagokat kell támogatni hanem minket! Más országokban van alapjovedelem, vagy magas munkanélküli segély! Itt van valami? 😤
2021. okt. 25. 13:44
16/41 anonim válasza:
Akkor menj aba az országba, ahol van alapjövedelem, és ők eltartanak. Szia. (Ja, hogy ilyen nincs, pech.)
17/41 anonim válasza:
A gazdagokat nem kell támogatni, ebben egyetértek, ugyanakkor a munkakerülőket sem kéne. A keveset kereső dolgozó embereknek viszont lehetne adókedvezményt adni, ez is a szegények támogatása, viszont arra is ösztönöz, hogy dolgozz. Ilyen terv egyébként van, ellenzéki interjúkban hallottam erről, feltéve persze, hogy a költségvetésbe belefér.
18/41 anonim válasza:
4 meg az infláció de az sokkal durvábban
19/41 anonim válasza:
Miért akarsz munka nélkül pénzt? Mi lenne, ha mindenki így gondolkozna? Azért nem emelkedik a munkanélküli segély,mert sokan kihasználták, feketén dolgoztak, mellette meg csapolták az államot is. Nem véletlenül nem emelkedik a családi pótlék sem, nem segélyekre alapozva kell gyereket szülni.
20/41 A kérdező kommentje:
Szóval aki nem dolgozik ne is egyék?
Oke, én utálok dolgozni, de nekem is élnem kell xD
2021. okt. 25. 14:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!